Oyun oynarken bilgisayar mavi ekran hatası verip yeniden başlıyor

İşletim sistemi
Windows 11

serveres

Yoctopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1O9br3zYpU2I-U4EInyXYN15bY8rg3nws/view?pli=1
RAM
4x8GB 3600 MHZ Panther
SSD veya HDD modeli
1TB M2 SSD
Ekran kartı
Sapphire NitroPlus 6700XT
Anakart
MSI 450m pro-vdh max
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba. Ben bilgisayarımı 1.5 sene önce 0 olarak topladım. Bilgisayarımda mavi ekran hatası almaya başladım yaklaşık olarak 5 ay önce Rise Online oynarken bu sorunlarla karşılaşmaya başladım. Daha dün sorunun sistem dosyalarından kaynaklanabileceğini, Windows Update'lerle ilgili olabileceğini düşündüğüm için format attım. Sorun yine düzelmedi. Şu an da League of Legends oynarken oyun içinde ortalarda kapanıyor. Çok hızlı mavi ekran verdiği için kodu hiç alamadım, ama minidump dosyası var elimde. WinDbg uygulamasıyla analiz etmeye çalıştım fakat onu da anlamadım. Minidump dosyasını paylaşacağım, sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözebileceğimle ilgili bana yardımcı olur musunuz? Çok teşekkür ederim.

Minidump dosyan bozuk. Büyük ihtimal ondan anlamadın. Ben gördüklerimi söyleyeyim.

Bluestacks yazılımlarını tamamen kaldır.

Chipset güncelle.

OC yaptı isen geri al.

Vanguard kaldır.

SSD sorunlu gibi. Error scan ve bad sector testi yap HdTune ile. Quick scan kapalı olacak.

Ses sürücülerini güncelle.

Ağ sürücülerini güncelle.

Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldır geri kur.

Minidump dosyan bozuk. Büyük ihtimal ondan anlamadın. Ben gördüklerimi söyleyeyim.

Bluestacks yazılımlarını tamamen kaldır.

Chipset güncelle.

OC yaptı isen geri al.

Vanguard kaldır.

SSD sorunlu gibi. Error scan ve bad sector testi yap HdTune ile. Quick scan kapalı olacak.

Ses sürücülerini güncelle.

Ağ sürücülerini güncelle.

Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldır geri kur.
Lol oynuyorum vanguard hariç yapsam sorun düzelir mi sence?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı