UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #1 Oyun oynarken bilgisayar "drrrr" sesi eşliğinde takılı kalıyor. Başta aynı sorun vardı. Daha sonra PSU ve HDD'yi değiştim. Sorun devam etmekte. RAM'imin takılı olduğu slotu da değiştirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2021
Oyun oynarken bilgisayar "drrrr" sesi eşliğinde takılı kalıyor. Başta aynı sorun vardı. Daha sonra PSU ve HDD'yi değiştim. Sorun devam etmekte. RAM'imin takılı olduğu slotu da değiştirdim.
KS KS UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #11 Walter H. White dedi: Bellek muhtemelen önceden arızalıydı, şimdi de tamamen bozulmuş. Tek çare yeni bir bellek almak. Genişletmek için tıkla... Alalı çok olmadı ve garantisi de var. Yardımın için sağ ol. Artı 0 Eksi
Walter H. White dedi: Bellek muhtemelen önceden arızalıydı, şimdi de tamamen bozulmuş. Tek çare yeni bir bellek almak. Genişletmek için tıkla... Alalı çok olmadı ve garantisi de var. Yardımın için sağ ol.