Oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor

Ulas-Sama

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken bilgisayarım aniden kapanıyor. Yarım saat üstü oynarken kapanıyor. Bu sadece the withcer 3, Forza Horizon 4 ve friday the 13TH Game'de oldu. CS:GO, GTA V'de ve diğer oyunlarda olmuyor. 1080P en yüksek ayarlarda oynuyorum. Sistem özelliklerim: ASUS GeForce ROG STRIX RTX2070 O8G Gaming 8 GB GDDR6 256Bit - ASUS Prime B450M-A - AMD Ryzen 5 2600 - Kingston 480GB HyperX Fury 3D serisi SATA 3.0 - Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200PRM SATA 3.0 64MB cache sabit disk - Crucial 16 GB (2x8GB) Ballistix sport LT gray DDR4 3000MHz - Xigmatek Venom X 650W- Dell S2419HGF - Razer Kraken Tournament Edition - Razer DeathAdder expert - Everest Rampage Hydra R6 RGB - Logitech mousepad - Windows 10 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atar mısınız? (Sıcaklık yüzünden oluyor olabilir.)

Bu şekilde yazınca aklıma 4 şey geliyor.

1 > Sıcaklık
2 > PSU sıkıntısı
3 > BIOS pili bitmiş olabilir
4 > Birisi gizlice elektriği kesiyor

Tam olarak problemi anlamak için MSI Afterburenr fotoğrafı şart.

PC yeni 650watt olması lazım. 3. için pc yeni olduğundan elemeyi düşünüyorum. 4. kesinlikle değil Işıklar yanmaya devam ediyor. MSI Afterburenr indirip geleyim.

Atmam gereken şey bu mu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…