Oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor

Ulas-Sama

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken bilgisayarım aniden kapanıyor. Yarım saat üstü oynarken kapanıyor. Bu sadece the withcer 3, Forza Horizon 4 ve friday the 13TH Game'de oldu. CS:GO, GTA V'de ve diğer oyunlarda olmuyor. 1080P en yüksek ayarlarda oynuyorum. Sistem özelliklerim: ASUS GeForce ROG STRIX RTX2070 O8G Gaming 8 GB GDDR6 256Bit - ASUS Prime B450M-A - AMD Ryzen 5 2600 - Kingston 480GB HyperX Fury 3D serisi SATA 3.0 - Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200PRM SATA 3.0 64MB cache sabit disk - Crucial 16 GB (2x8GB) Ballistix sport LT gray DDR4 3000MHz - Xigmatek Venom X 650W- Dell S2419HGF - Razer Kraken Tournament Edition - Razer DeathAdder expert - Everest Rampage Hydra R6 RGB - Logitech mousepad - Windows 10 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde yazınca aklıma 4 şey geliyor.

1 > Sıcaklık
2 > PSU sıkıntısı
3 > BIOS pili bitmiş olabilir
4 > Birisi gizlice elektriği kesiyor

Tam olarak problemi anlamak için MSI Afterburenr fotoğrafı şart.
PC yeni 650watt olması lazım. 3. için pc yeni olduğundan elemeyi düşünüyorum. 4. kesinlikle değil :D Işıklar yanmaya devam ediyor. MSI Afterburenr indirip geleyim.
PC yeni 650watt olması lazım. 3. için pc yeni olduğundan elemeyi düşünüyorum. 4. kesinlikle değil :D Işıklar yanmaya devam ediyor. MSI Afterburenr indirip geleyim diyeceğim ama benim ekran kartım yazadığım gibi asus.
Ekran Görüntüsü (36).png

Atmam gereken şey bu mu bilmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı