Arkadaşlar oyun oynarken bilgiyasar bir an çöküyor ama klavyem ışık vermeye devam ediyor baktım işlemci de çok ısınmıyor, aynısı ekran kartı da ama ben hala sorunu bulamadım.
Bende ilk başta güç kaynağında sorun olduğunu düşündüm. Fakat FurMark testi yaptığınız için sorun olduğunu düşünmedim. Galiba işlemci wattı ile birlikte yetmiyor.
Arkadaşlar oyun oynarken bilgiyasar bir an çöküyor ama klavyem ışık vermeye devam ediyor baktım işlemci de çok ısınmıyor, aynısı ekran kartı da ama ben hala sorunu bulamadım.
Tabii ki de her 5 dakikada 1 forumlarda gezinirim ben böyle. Siz yarın müsait olduğunuz zaman kısa bir rapor hazırlayın (hangi oyunda attığına dair.) Ben geri dönüş yaparım. ( 16.20'den sonra saat 2'ye kadar aktifim).
Tabii ki de her 5 dakikada 1 forumlarda gezinirim ben böyle. Siz yarın müsait olduğunuz zaman kısa bir rapor hazırlayın (hangi oyunda attığına dair.) Ben geri dönüş yaparım. ( 16.20'den sonra saat 2'ye kadar aktifim).
Roblox, PUBG Batllegrounds, FS22, CS:GO gibi oyunlarda çökme gerçekleşiyor fakat her zaman degil mesela PUBG Batllegrounds da smokun içine girdimdigim zaman çökme gerçekleşiyor
Roblox, PUBG batllegrounds, FS22, CS:GO gibi oyunlarda çökme gerçekleşiyor fakat her zaman degil mesela PUBG batllegrounds da smokun içine girdimdigim zaman çökme gerçekleşiyor.