Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar ben GTA 5 gibi oyunları 20-30 dakika oynayınca ekran 2 saniye kararıyor ve oyun kapanıyor. Ardından monitör böyle oluyor, çözümü nedir?
Arkadaşlar ben GTA 5 gibi oyunları 20-30 dakika oynayınca ekran 2 saniye kararıyor ve oyun kapanıyor. Ardından monitör böyle oluyor, çözümü nedir?
Çözüm Fikrisngl 22 Ağustos 2021 Enes3078 dedi: Driver Booster kullanmışsınız ve bu tarz sorunların olması doğal. Tavsiyem temiz kurulum yapın ve bir daha sürücü güncelleştirici yazılım kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun RAM'in sıcak çalışmasındaymış. RAM'in MHz'ini düşürdüm sorun düzeldi.
Enes3078 dedi: Driver Booster kullanmışsınız ve bu tarz sorunların olması doğal. Tavsiyem temiz kurulum yapın ve bir daha sürücü güncelleştirici yazılım kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun RAM'in sıcak çalışmasındaymış. RAM'in MHz'ini düşürdüm sorun düzeldi.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.031 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 22 Ağustos 2021 #2 Driver Booster kullanmışsınız ve bu tarz sorunların olması doğal. Tavsiyem temiz kurulum yapın ve bir daha sürücü güncelleştirici yazılım kullanmayın. Artı 0 Eksi
Driver Booster kullanmışsınız ve bu tarz sorunların olması doğal. Tavsiyem temiz kurulum yapın ve bir daha sürücü güncelleştirici yazılım kullanmayın.
Playstation3 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 22 Ağustos 2021 #3 Hocam oyunları D atın format atın teker teker driver yükleyin düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #4 Enes3078 dedi: Driver Booster kullanmışsınız ve bu tarz sorunların olması doğal. Tavsiyem temiz kurulum yapın ve bir daha sürücü güncelleştirici yazılım kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun RAM'in sıcak çalışmasındaymış. RAM'in MHz'ini düşürdüm sorun düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Enes3078 dedi: Driver Booster kullanmışsınız ve bu tarz sorunların olması doğal. Tavsiyem temiz kurulum yapın ve bir daha sürücü güncelleştirici yazılım kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun RAM'in sıcak çalışmasındaymış. RAM'in MHz'ini düşürdüm sorun düzeldi.