Oyun oynarken birden kapanma

Kutaygb

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2019
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
Merhaba forum sakinleri geçenlerde bilgisayarıma format attım ve formattan sonra oyun oynarken oyun anda kapanıyor. Oynadığım oyunlar (sorunu yaşadığım oyunlar) Valorant, GTA V, Escape from Tarkov ve birçok oyunda yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
GTX 1660 Ti.
R5 2600.
Prime B450M-K.
16 GB RAM.
Thermaltake 550W
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bilgisayarınızda bulunan Microsoft .NET Framework, Microsoft Visual C++ ve DirectX yazılımlarının güncel sürümlerini kullandığınızdan emin olunuz.

Bilgisayarınızın BIOS, Chipset, ekran kartı ve diğer aygıtlarının, Windows 10 işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücülerini kurunuz.

Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda, Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.



DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
 
Benim eski laptopumda vardı bu sorun. Açtım içini fan temizliğini vs. yaptım düzelmişti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı