HectoP4T Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 11 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün 2 tane farklı oyuna girdim. İkisinde de CMD otomatik olarak açılıp kapanıyor. Sizce bu bir virüs mü, yoksa normal mi?
Merhaba arkadaşlar. Bugün 2 tane farklı oyuna girdim. İkisinde de CMD otomatik olarak açılıp kapanıyor. Sizce bu bir virüs mü, yoksa normal mi?
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 11 Temmuz 2021 #2 HectoP4T dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün 2 tane farklı oyuna girdim. İkisinde de CMD otomatik olarak açılıp kapanıyor. Sizce bu bir virüs mü, yoksa normal mi? Genişletmek için tıkla... %90 oranında vürüs. Çünkü tüm pc hacklenme troll videolarında, CMD açıp, Kapanabiliyor. Ve buda bunun bi göstegesi https://www.youtube.com/c/BASR%C4%B0AKKAYATR/videos Artı 0 Eksi
HectoP4T dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün 2 tane farklı oyuna girdim. İkisinde de CMD otomatik olarak açılıp kapanıyor. Sizce bu bir virüs mü, yoksa normal mi? Genişletmek için tıkla... %90 oranında vürüs. Çünkü tüm pc hacklenme troll videolarında, CMD açıp, Kapanabiliyor. Ve buda bunun bi göstegesi https://www.youtube.com/c/BASR%C4%B0AKKAYATR/videos
KS KS HectoP4T Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 11 Temmuz 2021 #3 OPERATÖR GOD dedi: %90 oranında virüs. Çünkü tüm PC hacklenme troll videolarında, CMD açıp, kapanabiliyor. Ve bu da bunun bir göstegesi. https://www.youtube.com/c/BASR%C4%B0AKKAYATR/videos Genişletmek için tıkla... Ama oradaki gibi hep olmuyor bugün sadece 2 kere oldu ve ikisi de oyuna girdiğimde oldu. Malwarebytes ile taratmalımıyım ? Artı 0 Eksi
OPERATÖR GOD dedi: %90 oranında virüs. Çünkü tüm PC hacklenme troll videolarında, CMD açıp, kapanabiliyor. Ve bu da bunun bir göstegesi. https://www.youtube.com/c/BASR%C4%B0AKKAYATR/videos Genişletmek için tıkla... Ama oradaki gibi hep olmuyor bugün sadece 2 kere oldu ve ikisi de oyuna girdiğimde oldu. Malwarebytes ile taratmalımıyım ?
Speshy Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2021 #4 HectoP4T dedi: Ama oradaki gibi hep olmuyor bugün sadece 2 kere oldu ve ikisi de oyuna girdiğimde oldu. Malwarebytes ile taratmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yapmanız en doğru sonucu verecektir. Artı 0 Eksi
HectoP4T dedi: Ama oradaki gibi hep olmuyor bugün sadece 2 kere oldu ve ikisi de oyuna girdiğimde oldu. Malwarebytes ile taratmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yapmanız en doğru sonucu verecektir.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #5 Bazen cracklı oyunlar başlatma için ayarlara ihtiyaç duyar o yüzden başıyor olabilir. Artı 0 Eksi
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 11 Temmuz 2021 #6 HectoP4T dedi: Ama oradaki gibi hep olmuyor bugün sadece 2 kere oldu ve ikisi de oyuna girdiğimde oldu. Malwarebytes ile taratmalımıyım ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı güvenli modda Malwarebytes,Kasperksy ve Hitman Pro ile tam tarayın. Artı 0 Eksi
HectoP4T dedi: Ama oradaki gibi hep olmuyor bugün sadece 2 kere oldu ve ikisi de oyuna girdiğimde oldu. Malwarebytes ile taratmalımıyım ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı güvenli modda Malwarebytes,Kasperksy ve Hitman Pro ile tam tarayın.
Be0rn Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 75 Çözümler 2 11 Temmuz 2021 #7 Oyunlarıda belirtseydiniz keşke geçen sefer dediğiniz olayı guilty Gear revelatorda yaşadım bazı oyunlarda oluyor yani. Artı 0 Eksi
Oyunlarıda belirtseydiniz keşke geçen sefer dediğiniz olayı guilty Gear revelatorda yaşadım bazı oyunlarda oluyor yani.
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 11 Temmuz 2021 #8 HectoP4T dedi: Ama oradaki gibi hep olmuyor bugün sadece 2 kere oldu ve ikisi de oyuna girdiğimde oldu. Malwarebytes ile taratmalımıyım ? Genişletmek için tıkla... Zaten gidip, Hacker her vakit her dakika yapçak diye bir kaydı yok. -Güvenli modda yeniden başlatın ve Tarama yapın. Artı 0 Eksi
HectoP4T dedi: Ama oradaki gibi hep olmuyor bugün sadece 2 kere oldu ve ikisi de oyuna girdiğimde oldu. Malwarebytes ile taratmalımıyım ? Genişletmek için tıkla... Zaten gidip, Hacker her vakit her dakika yapçak diye bir kaydı yok. -Güvenli modda yeniden başlatın ve Tarama yapın.
.Neo. Kilopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 559 Çözümler 6 11 Temmuz 2021 #9 Hocam iyi akşamlar. Aynı olay bende de oluyordu. Artı olarak Chrome açılıyordu. Malwarebytes ile taradım sorun geçti. Reklam yazılımdı büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
Hocam iyi akşamlar. Aynı olay bende de oluyordu. Artı olarak Chrome açılıyordu. Malwarebytes ile taradım sorun geçti. Reklam yazılımdı büyük ihtimal.
KS KS HectoP4T Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 12 Temmuz 2021 #10 Be0rn dedi: Oyunlarıda belirtseydiniz keşke geçen sefer dediğiniz olayı guilty Gear revelatorda yaşadım bazı oyunlarda oluyor yani. Genişletmek için tıkla... Call of duty 2 ve Valorant. Şuan tarama yapıyorum 7 virüs bulunmuş Artı 0 Eksi
Be0rn dedi: Oyunlarıda belirtseydiniz keşke geçen sefer dediğiniz olayı guilty Gear revelatorda yaşadım bazı oyunlarda oluyor yani. Genişletmek için tıkla... Call of duty 2 ve Valorant. Şuan tarama yapıyorum 7 virüs bulunmuş