Oyun oynarken çok öfkeleniyorum

Ne tedavisi kardeşim ofkelenmeyen insanda anormallik vardir.
Öfkelenmek ayrı şey, öfke kontrolünün olmaması başka şey. Sinirlendiğinde sağı solu yumruklayan insan normal değildir, psikiyatrik sorunları var demektir.

Yani MM'deki insanlar bir tık 'RAT' (W+M1) olduğu için böyle tekpiler vermeniz normal, bileşenlere zarar vermediğiniz sürece normal. Bir de Faceit deneyin derim, orası daha zor ve kaliteli ortam. Ama tilt ederler adamı, söyleyeyim de.

Aynen önemli olan zarar vermemek.
Sorarsan senin öfke kontrolün var mı diye, yok... Kendimden biliyorum. Bir dönemler epey üstesinden gelmiştim hem profesyonel yardım hem de yeni bir çevrede kendimi medite ederek ama depremden sonra epey bir yük bindi sırtıma, yine başladı o sorun.

İnsan içinde bulununca otomatik olarak daha kontrollü oluyorsun sanırım hocam

İnsan içinde bulununca otomatik olarak daha kontrollü oluyorsun sanırım hocam.
Kız arkadaşımın yanındayken sakin olabiliyorum ama yanımda gerçekten çok değer verdiğim biri yokken karşımdakine karşı fazla tahammülsüz durumdayım. Özellikle her fırsatta karşısındakini kazıklamak isteyen ustalara karşı.

Depremden sonra Karaburun'daki yazlığı toparlamak, orada yaşanamayınca Çeşme'de Aralık - Temmuz arası ev kirası, ek masraflar, kazıkçı ve iş bilmez ustalar, kız arkadaşımın densiz ve boşboğaz kuzeni derken kayış koptu. En son da annemin ciddi rahatsızlığı var, her gün görmeye gitmeme de izin belgesi vermediler, çok da umurumda sanki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…