Oyun oynarken çok öfkeleniyorum

Kız arkadaşımın yanındayken sakin olabiliyorum ama yanımda gerçekten çok değer verdiğim biri yokken karşımdakine karşı fazla tahammülsüz durumdayım. Özellikle her fırsatta karşısındakini kazıklamak isteyen ustalara karşı.

Depremden sonra Karaburun'daki yazlığı toparlamak, orada yaşanamayınca Çeşme'de aralık - Temmuz arası ev kirası, ek masraflar, kazıkçı ve iş bilmez ustalar derken kayış koptu.

Can sıkıcı olmalı hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o kadar ne yaşattılar çok merak ettim :D

Sormayın hocam. Bizde öyle bir şans var ki Türkler tarafından adı sanı duyulmamış Overwatch'ta bile takıma Full Türk geldi... Bayağı hararetli bir maç oldu anlayacağınız. :D

Sormayın hocam. Bizde öyle bir şans var ki Türkler tarafından adı sanı duyulmamış Overwatch'ta bile takıma Full Türk geldi...

Hocam Team Fortress oynarken 15 kişilik takıma 1 Türk geliyor direkt kimya bozuluyor. Tüm takım Türk olsa başıma neler gelirdi çok merak ediyorum :D
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. Okuduğum yazılarda bazı naif güzel arkadaşlarımı gördükten sonra aslında o kadar da öfkeli biri olmadığımı fark ettim.

Hocam bizim dediklerimize bakmayın. Biz de iyiliğinizi düşünüyoruz. Sadece etrafa zarar vermeseniz yeter.
Bu arada 2. video hala güldürüyor :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00