Kız arkadaşımın yanındayken sakin olabiliyorum ama yanımda gerçekten çok değer verdiğim biri yokken karşımdakine karşı fazla tahammülsüz durumdayım. Özellikle her fırsatta karşısındakini kazıklamak isteyen ustalara karşı.
Depremden sonra Karaburun'daki yazlığı toparlamak, orada yaşanamayınca Çeşme'de aralık - Temmuz arası ev kirası, ek masraflar, kazıkçı ve iş bilmez ustalar derken kayış koptu.
Sormayın hocam. Bizde öyle bir şans var ki Türkler tarafından adı sanı duyulmamış Overwatch'ta bile takıma Full Türk geldi... Bayağı hararetli bir maç oldu anlayacağınız.
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. Okuduğum yazılarda bazı naif güzel arkadaşlarımı gördükten sonra aslında o kadar da öfkeli biri olmadığımı fark ettim.
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. Okuduğum yazılarda bazı naif güzel arkadaşlarımı gördükten sonra aslında o kadar da öfkeli biri olmadığımı fark ettim.