Oyun oynarken CPU fan RPM'i kaç olmalı?

Daha fazla  
Merhabalar anakartımın programı sayesinde işlemci fanımı ayarlayabiliyorum ekran kartım iyi olmadığı için modu standarta aldığım zaman oyunlarda RPM artmıyor çünkü işlemciyi yoracak bir oyunum yok işte Minecraft'tır CS Source'dir. Ben de fanı elimde Turbo'ya acıyorum oyunlarda 1000'le, 1200 RPM'le oynamak iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar anakartımın programı sayesinde işlemci fanımı ayarlayabiliyorum ekran kartım iyi olmadığı için modu standarta aldığım zaman oyunlarda RPM artmıyor çünkü işlemciyi yoracak bir oyunum yok işte Minecraft'tır CS Source'dir. Ben de fanı elimde Turbo'ya acıyorum oyunlarda 1000'le, 1200 RPM'le oynamak iyi midir?
Otomatik ayarı var ise onu açmanızı tavsiye derim bende yükte değilken çok az dönüyor yükte iken kendini max hıza çekiyor.

Otomatik ayarı var ise onu açmanızı tavsiye derim bende yükte değilken çok az dönüyor yükte iken kendini Max hıza çekiyor.

Otomatik ayarını nereden açabilirim program üzerinde yok.
Gerekmezse hızlanmaz otomatikte kalsın daha iyi. Kafanı ütülemesin boşa.

Abi ASUS H410M-K model anakartım var BIOS'tan fan Control'den otomatik olması için manuelimi seçmem lazım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı