Çözüldü Oyun oynarken ekran bir anda donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maschien

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bir ay önce falan bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım ve formattan sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım. Oyun oynarken ekran bir anda takılıyor ve hiçbir tepki vermiyor. Takıldığında hiçbir tuşa basılamıyor. Görev Yöneticisi vs. ve güç tuşundan kapatıp tekrar açmam gerekiyor.

Merhaba, bir ay önce falan bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım ve formattan sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım. Oyun oynarken ekran bir anda takılıyor ve hiçbir tepki vermiyor. Takıldığında hiçbir tuşa basılamıyor. Görev Yöneticisi vs. ve güç tuşundan kapatıp tekrar açmam gerekiyor.

Eğer tamirciye götürdüysen geri götür, bu düzeltme işlemini bedavaya yapmak zorunda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Off hocam ya bu çok kötü bir şey. Eski laptopumda yaşıyordum, ekran kartı veya işlemci yapıyor bunu. Bana tamirci 8bine aldığım laptopa 12 bin TL masraf çıkardı, ben de sattım masaüstü aldım.

Off hocam ya bu çok kötü bir şey. Eski laptopumda yaşıyordum, ekran kartı veya işlemci yapıyor bunu. Bana tamirci 8bine aldığım laptopa 12 bin TL masraf çıkardı, ben de sattım masaüstü aldım.

Garantisi var benim laptopun servise götüreyim mi?

Off hocam ya bu çok kötü bir şey eski laptopumda yaşıyordum ekran kartı veya işlemci yapıyor bunu bana tamirci 8bine aldığım laptopa 12bin TL masraf çıkardı bende sattım masaüstü alde

Ben de bilgisayarı ilk aldığım zamanlar bu sorun arada bir başıma geliyordu ancak sonradan geçti. 9 ay sonra format attığımda tekrar bu sorunla karşılaştım. Bence ekran kartı veya işlemciden olsa sadece formattan sonra başıma gelmesi garip ve ilk aldığım bilgisayar taze iken bu sorun arada yine başıma geliyordu. Ben Windows kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Garantisi var benim laptopun servise götüreyim mi?

Bende bilgisayarı ilk aldığım zamanlar bu sorun arada bir başıma geliyordu ancak sonradan geçti. 9 ay sonra format attığımda tekrar bu sorunla karşılaştım bence ekran kartı veya işlemciden olsa sadece formattan sonra başıma gelmesi garip ve ilk aldığım bilgisayar taze iken bu sorun arada yine başıma geliyordu. Ben Windows kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Hocam verin gitsin başka bir şeyden de kaynaklanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı