Çözüldü Oyun oynarken ekran dondu ve farklı semboller çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

forzen

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken durduk yere bilgisayar dondu ve ekranda garip garip şeyler çıkmaya başladı. Son zamanlarda hiçbirşeyde indirmedim kapayıp açınca düzeldi.

Oyun oynarken durduk yere bilgisayar dondu ve ekranda garip garip şeyler çıkmaya başladı. Son zamanlarda hiçbirşeyde indirmedim kapayıp açınca düzeldi.Eki Görüntüle 1894520
Hocam bu bilgisayar fazla kasınca veya çökme gibi bir durum yaşanınca bende de oluyor. Oyun esnasında ekran kartı ve işlemcinin kullanımına ve sıcaklığına bakın.

Evet.

Oyunda gitti zaten ama normalde cok isinmiyor PC.
Hocam o zaman muhtemelen arkadaşın dediği gibi oyun esnasında bir bug olmuştur. Eğer uzun süredir oynuyorsanız ve ilk defa yaşandıysa fazla takmayın kafaya.

İfadeler: RDJ
Hocam bu bilgisayar fazla kasınca veya çökme gibi bir durum yaşanınca bende de oluyor. Oyun esnasında ekran kartı ve işlemcinin kullanımına ve sıcaklığına bakın.

Dediğinizin olma ihtimali var, fakat ekran kartı ve işlemci derecesi fazla olsaydı bu sorun 1'den fazla yaşanırdı.

Oyun oynarken durduk yere bilgisayar dondu ve ekranda garip garip şeyler çıkmaya başladı. Son zamanlarda hiçbirşeyde indirmedim kapayıp açınca düzeldi.Eki Görüntüle 1894520

Hocam @iErenVortex hocamın dediği gibi işlemci ve ekran kartı sıcaklığı ile bir sıkıntı da olabilir, yüksek gereksinim isteyen bir oyun mu oynadınız?

Hocam ekran kartı 60 derece işlemci 80 Valorant oynuyorum.

Hatta 57 derece.

Hatta 57 derece.
Hocam RAM kullanımından dolayı da olabiliyor bazen. RAM miktarı ve kullanımı nedir?

İfadeler: RDJ
Hocam sıcaklık değerleri normal,ekran kartı gayet iyi bir sıcaklık değerine sahip,işlemci sıcaktan dolayı o kadar dereceye çıkmış,dediğim gibi oyunla ilgili bir hata,kafaya takmayı gerektirecek bir durum yok.

Hocam RAM kullanımından dolayı da olabiliyor bazen. RAM miktarı ve kullanımı nedir?

Hocam RAM kullanımından olacağını sanmıyorum, çünkü valaront fazla RAM kullanan bir oyun değil, eğer RAM miktarı fazlaysa tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…