Hocam bir sıkıntı yok o zaman,bug olmuştur oyunda,sizle alakalı bir durum yok.
Hocam oyunda bug oluşmuş olabilir,1 defa mı yaşadınız sorunu?Oyun oynarken durduk yere bilgisayar dondu ve ekranda garip garip şeyler çıkmaya başladı. Son zamanlarda hiçbirşeyde indirmedim kapayıp açınca düzeldi.Eki Görüntüle 1894520
Hocam bu bilgisayar fazla kasınca veya çökme gibi bir durum yaşanınca bende de oluyor. Oyun esnasında ekran kartı ve işlemcinin kullanımına ve sıcaklığına bakın.Oyun oynarken durduk yere bilgisayar dondu ve ekranda garip garip şeyler çıkmaya başladı. Son zamanlarda hiçbirşeyde indirmedim kapayıp açınca düzeldi.Eki Görüntüle 1894520
Hocam oyunda bug oluşmuş olabilir, 1 defa mı yaşadınız sorunu?
Hocam bu bilgisayar fazla kasınca veya çökme gibi bir durum yaşanınca bende de oluyor. Oyun esnasında ekran kartı ve işlemcinin kullanımına ve sıcaklığına bakın.
Hocam bir sıkıntı yok o zaman,bug olmuştur oyunda,sizle alakalı bir durum yok.
Hocam o zaman muhtemelen arkadaşın dediği gibi oyun esnasında bir bug olmuştur. Eğer uzun süredir oynuyorsanız ve ilk defa yaşandıysa fazla takmayın kafaya.Evet.
Oyunda gitti zaten ama normalde cok isinmiyor PC.
Hocam bu bilgisayar fazla kasınca veya çökme gibi bir durum yaşanınca bende de oluyor. Oyun esnasında ekran kartı ve işlemcinin kullanımına ve sıcaklığına bakın.
Oyun oynarken durduk yere bilgisayar dondu ve ekranda garip garip şeyler çıkmaya başladı. Son zamanlarda hiçbirşeyde indirmedim kapayıp açınca düzeldi.Eki Görüntüle 1894520
Dediğinizin olma ihtimali var, fakat ekran kartı ve işlemci derecesi fazla olsaydı bu sorun 1'den fazla yaşanırdı.
Hocam @iErenVortex hocamın dediği gibi işlemci ve ekran kartı sıcaklığı ile bir sıkıntı da olabilir, yüksek gereksinim isteyen bir oyun mu oynadınız?
Hocam ekran kartı 60 derece işlemci 80 Valorant oynuyorum.
Hocam RAM kullanımından dolayı da olabiliyor bazen. RAM miktarı ve kullanımı nedir?Hocam ekran kartı 60 derece işlemci 80 Valorant oynuyorum.
Hatta 57 derece.
Hocam sıcaklık değerleri normal,ekran kartı gayet iyi bir sıcaklık değerine sahip,işlemci sıcaktan dolayı o kadar dereceye çıkmış,dediğim gibi oyunla ilgili bir hata,kafaya takmayı gerektirecek bir durum yok.Hocam ekran kartı 60 derece işlemci 80 Valorant oynuyorum.
Hocam RAM kullanımından dolayı da olabiliyor bazen. RAM miktarı ve kullanımı nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.