Phantomlager Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 37 2 Ağustos 2022 #1 Oyun oynarken ekranım kirleniyor ve Power düğmesinden aç kapa yapmam gerekiyor bu durumu nasıl çözebilirim? Laptop kullanıyorum
Oyun oynarken ekranım kirleniyor ve Power düğmesinden aç kapa yapmam gerekiyor bu durumu nasıl çözebilirim? Laptop kullanıyorum
KS KS Phantomlager Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 37 2 Ağustos 2022 #11 Jeasus dedi: Ne zamandır oynadığınız oyunu kasa kasa oynadınız? Genişletmek için tıkla... Her zaman kasarak oynuyordum ancak donmalar yeni başladı 2 gün önce başladı ve ne yaptıysam olmadı. Son düzenleme: 2 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Jeasus dedi: Ne zamandır oynadığınız oyunu kasa kasa oynadınız? Genişletmek için tıkla... Her zaman kasarak oynuyordum ancak donmalar yeni başladı 2 gün önce başladı ve ne yaptıysam olmadı.
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.771 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #12 Phantomlager dedi: Hep kasarak oynuyordum zaten ama donmalar 2 gün önce başladı. Her zaman kasarak oynuyordum ancak donmalar yeni başladı 2 gün önce başladı ve ne yaptıysam olmadı. Genişletmek için tıkla... Galiba sürekli kasa kasa oynadığınız için ekran kartı aşırı ısınmış olabilir. Bu sebeple de arıza vermiştir. Artı 0 Eksi
Phantomlager dedi: Hep kasarak oynuyordum zaten ama donmalar 2 gün önce başladı. Her zaman kasarak oynuyordum ancak donmalar yeni başladı 2 gün önce başladı ve ne yaptıysam olmadı. Genişletmek için tıkla... Galiba sürekli kasa kasa oynadığınız için ekran kartı aşırı ısınmış olabilir. Bu sebeple de arıza vermiştir.
KS KS Phantomlager Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 37 2 Ağustos 2022 #13 Jeasus dedi: Galiba sürekli kasa kasa oynadığınız için ekran kartı aşırı ısınmış olabilir. Bu sebeple de arıza vermiştir. Genişletmek için tıkla... Anladım ama şaşırdığım şey 3 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum ama daha yeni yeni oldu. Artı 0 Eksi
Jeasus dedi: Galiba sürekli kasa kasa oynadığınız için ekran kartı aşırı ısınmış olabilir. Bu sebeple de arıza vermiştir. Genişletmek için tıkla... Anladım ama şaşırdığım şey 3 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum ama daha yeni yeni oldu.
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.771 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #14 Phantomlager dedi: Anladım ama şaşırdığım şey 3 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum ama daha yeni yeni oldu. Genişletmek için tıkla... 3 sene dayanmış demek ki. Artı 0 Eksi
Phantomlager dedi: Anladım ama şaşırdığım şey 3 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum ama daha yeni yeni oldu. Genişletmek için tıkla... 3 sene dayanmış demek ki.
KS KS Phantomlager Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 37 2 Ağustos 2022 #15 Jeasus dedi: 3 sene dayanmış demek ki. Genişletmek için tıkla... Soğutucu alsam düzelir mi? Artı 0 Eksi
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.771 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #16 Phantomlager dedi: Soğutucu alsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu daha önceden alacaktınız. Şuan soğutucu alsanız fayda vermez. Garantisi varsa garantiye götürün onlar size sorunu söylerler. Artı 0 Eksi
Phantomlager dedi: Soğutucu alsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu daha önceden alacaktınız. Şuan soğutucu alsanız fayda vermez. Garantisi varsa garantiye götürün onlar size sorunu söylerler.