Oyun Oynarken Ekran Titriyor

Ben öyle bir üyeyim. Ayrıca monitörlerdeki sıkıntıları bilgisayara yansıtmanız ayrı bir hata.

Böyle hatalar ekran kartından kaynaklı oluşabilmektedir. Güç kaynağından gelen enerjinin dalgalanmasından bile olabilir. Sizin gibi bilmediği konularda küstahca davranan insanlar oldukça forum 1 adım ileri gidemeyecektir.

Sorun muhtemelen ekran kartından. Driver güncel mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör modeliniz nedir?
Freesync ile flicker yapan monitör çok fazla. Yapmayanı bulmak biraz zor.
En basiti Nvidia tarafından GSYNC uyumlu olarak kabul edilen monitörlerde bu sorun olmuyor.
Benim bildiğim dedenediklerim arasında Zowie XL2730 da olmuyor,
Samsung JG54 modelinde olmuyor.
Ve son olarak Acer XV272UP de olmuyor.

Zaten DDU ile kaldırıp 19.9.2 sürümünü yüklemiştim. O sürümde de bu sorunla karşılaşınca yeniden güncel olan sürüme geçtim.
Monitörüm AOC G2260VWQ6

Böyle hatalar ekran kartından kaynaklı oluşabilmektedir. Güç kaynağından gelen enerjinin dalgalanmasından bile olabilir. Sizin gibi bilmediği konularda küstahca davranan insanlar oldukça forum 1 adım ileri gidemeyecektir. Bilgisiz olduğunuzu en azından araştırmadan yazdığınızı varsayarak konuya döneceğim.

Sorun muhtemelen ekran kartından. Driver güncel mi?
:) Araştırmadan ve küstahca anlıyorum. Sistemimi toplayalı 1 hafta olmadı ve ekran kartım bozuk çıktı ardından gidip ekran kartımı yenisiyle değiştirdim ve bütün driverlerim güncel ekran kartından yaşanıcak bir problem değil ki farklı monitörlerde freesync açıp denedim onlar gayet düzgün çalıştı. Sorun bu monitörün bu modelinde yabancı forumlarda aynı sıkıntıları yaşayan onla insan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı