Oyun oynarken ekran yırtılması

90784

Megapat
Daha fazla  
RAM
16 GB / 2133 MHz / 16 CL / Corsair CMK8GX
SSD veya HDD modeli
WDC / WDS240
Ekran kartı
Asus RX 570
Anakart
Asus H110
İşlemci
i5 6600
Merhaba arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Son birkaç aydır oyun oynarken video ve fotoğrafta gördüğünüz gibi ekran yırtılması yaşıyorum. Oyunlardaki performansımı çok etkiliyor FPS düşmesi yaşıyorum. Ekran kartını ve işlemciyi stres testine soktum ve hiçbir hata almadım. İkisinin de sıcaklığı normal seviyelerde seyrediyordu. İşlemcini termal macununu da yeni değiştirdim. Yardımcı olursanız sevinirim. t bu da video linki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikey senkronizasyonu açmayı deneyin. LoL'de V-Sync ayarı var mı hatırlamıyorum.

Bende de bu tarz oluyordu bir ara.
VGA kablomda temassızlık vardı.
Renk kayması mı denir, ekran yırtılması mı denir bilmiyorum.

O da olabilir. Önce bunu deneyin isterseniz.

Dikey senkronizasyonu açmayı deneyin. LoL'de V-Sync ayarı var mı hatırlamıyorum.

Hocam sadece LoL değil tüm oyunlarda bu oluyor. V-Sync denediğim de oldu.

Bende de bu tarz oluyordu bir ara.
VGA kablomda temassızlık vardı.
Renk kayması mı denir, ekran yırtılması mı denir bilmiyorum.

Hocam monitörün kablosu yeni ve temassızlık yok gibi duruyor. Sadece kablo temassızlığı olsa oyunda FPS düşmesi yaşatmaması gerekiyor diye düşünüyorum.

V-Sync'in amacı yırtılmayı engellemek hocam. Olduysa ne mutlu. İyi oyunlar iyi sosyaller dilerim.

Hocam sanırım yanlış cümle kurdum. V-Sync'i denediğim de olmuştu. Yani düzelme söz konusu değil maalesef.

Monitörü farklı bir kasaya bağlama şansınız var mı?

Monitörü farklı bir kasaya bağlama şansınız var mı?

Daha önce laptopa bağlamıştım sıkıntı yoktu. Monitör yeni bu arada hocam 1 yıl olmadı alalı. Yazılımsal olma ihtimali nedir acaba? Gerekirse format atabilirim. Ben donanımsal mı diye merak ediyorum. Herhangi bir programla bunu test edebilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…