Oyun oynarken ekranın aniden donma problemi

Halit70

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Shadow Of The Tomb Raider oynuyorum ve sıcaklık degerlerim ultrada 69-72 arası gezerken yaklaşık 30 dakika sonra ekran donup kalıyor, aniden oluyor. Herhangi bir ses ya da uyarı yok. Reset atmak ya da oturumu kapatmak zorunda kalıyorum. Neden böyle oluyor? Sistemim daha yeni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Shadow Of The Tomb Raider oynuyorum ve sıcaklık degerlerim ultrada 69-72 arası gezerken yaklaşık 30 dakika sonra ekran donup kalıyor, aniden oluyor. Herhangi bir ses yada uyarı yok. Reset atmak yada oturumu kapatmak zorunda kalıyorum. Neden böyle oluyor? Sistemim daha yeni.
Sadece bu oyunda oluyorsa oyunda sıkıntı vardır.

PES 2019 Lite da da oluyordu sildim onu. PUBG mobil de oluyor. Ekran kartım İnno3D 1660 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 pro orijinal
G skill 2x8 ram 3000
İnno3D 1660 ti 6 GB 192 bit
SSD 260 GB
AMD ryzen5 2600
PSU Corsair vs650 80+
MSI m450 pro m2

Herhangi bir patlamada yada aksiyon da değil normal pusarken bile görüntü dönüp kalıyor. Işlemci sıcaklığı 55-60 derece. MSI afterburner a da sıcaklık geçmişine bakıyorum ekran kartı da 72 dereceye kadar çıkıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı