Gordon Freedos
Hectopat
Daha fazla
Merhaba Arkadaşlar,
League of Legends oynarken bazı zamanlar ekran birden yemyeşil oluyor. Fakat, sistem kilitlenmiyor. Kulaklıktan oyun sesleri, yaptığım hareketlere göre eş zamanlı şekilde gelmeye devam ediyor. Bu sorun olduğunda monitör arkadasında yer alan hdmi kabloyu söküp tekrar aynı yere taktığımda sorun çözülüyor ve ekran geri geliyor. Oyunuma da kaldığım yerden devam edebiliyorum. Yani restart atmama gerek kalmıyor.
Bu sorun sadece bahsettiğim oyunu oynarken başıma geliyor. Belirli bir sıklığı yok. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Aklıma kötü senaryo olan ekran kartı geldi. Bunun için Basemark GPU ve FurMark programları ile test ettim. Özellikle Furmark'ta 30-35 dk arası testte bıraktım. Fakat yeşil ekran sorununu yaşamadım. Yaşadığım soruna benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim.
Sistemim şu şekilde;
AMD Ryzen 5 3600X
MSI B450 Tomahawk MAX
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 5700XT
XPG GAMMIX D30 16GB(2x8G) DDR4 3000 Mhz
HIGH POWER HPG-750BR-H12S 750W 80+ Bronze Aktif PFC ATX
BenQ 27" RL2755 1ms/60Hz Full HD Gaming Led Monitör
*Aşağıda benzer sorunu yaşayan bir arkadaş olmuş ama aramızdaki fark benim ekranım yeşile döndükten sonra PC kilitlenmiyor. Oyun arka planda çalışıyor.
www.technopat.net
Ekran ekteki şekilde tamamen yeşile dönüyor.
League of Legends oynarken bazı zamanlar ekran birden yemyeşil oluyor. Fakat, sistem kilitlenmiyor. Kulaklıktan oyun sesleri, yaptığım hareketlere göre eş zamanlı şekilde gelmeye devam ediyor. Bu sorun olduğunda monitör arkadasında yer alan hdmi kabloyu söküp tekrar aynı yere taktığımda sorun çözülüyor ve ekran geri geliyor. Oyunuma da kaldığım yerden devam edebiliyorum. Yani restart atmama gerek kalmıyor.
Bu sorun sadece bahsettiğim oyunu oynarken başıma geliyor. Belirli bir sıklığı yok. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Aklıma kötü senaryo olan ekran kartı geldi. Bunun için Basemark GPU ve FurMark programları ile test ettim. Özellikle Furmark'ta 30-35 dk arası testte bıraktım. Fakat yeşil ekran sorununu yaşamadım. Yaşadığım soruna benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim.
Sistemim şu şekilde;
AMD Ryzen 5 3600X
MSI B450 Tomahawk MAX
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 5700XT
XPG GAMMIX D30 16GB(2x8G) DDR4 3000 Mhz
HIGH POWER HPG-750BR-H12S 750W 80+ Bronze Aktif PFC ATX
BenQ 27" RL2755 1ms/60Hz Full HD Gaming Led Monitör
*Aşağıda benzer sorunu yaşayan bir arkadaş olmuş ama aramızdaki fark benim ekranım yeşile döndükten sonra PC kilitlenmiyor. Oyun arka planda çalışıyor.
League of Legends oynarken yeşil ekran alıyorum
Arkadaşlar selamlar öncelikle. Problem bugün olmaya başladı. League of Legends oynamaya başladıktan bir 5-6 dakika sonra ekran yemyeşil oluyor ve bilgisayarım donuyor. Kasadan da tiz bir ses geliyor aynı zamanda. Resetlenmedikçe de düzelmiyor bu problem. Daha önce böyle bir problemle...
Ekran ekteki şekilde tamamen yeşile dönüyor.
Son düzenleyen: Moderatör: