Merhaba. Daha önceden de konu açmıştım. Yapılması gereken her şeyi yaptım ama hala Valorant oynarken ve diğer oyunları oynarken farem gidip geliyor. Windows sesini duyabiliyorum bazen klavye kulaklık mouse gidiyor ve geri geliyor sebebi nedir acaba?
Merhaba. Daha önceden de konu açmıştım. Yapılması gereken her şeyi yaptım ama hala Valorant oynarken ve diğer oyunları oynarken farem gidip geliyor. Windows sesini duyabiliyorum bazen klavye kulaklık mouse gidiyor ve geri geliyor sebebi nedir acaba?
temassızlık olduğunu düşünmüyorum aimlab gibi uygulamaları açtığımda fare imlecim crosshairin ortasında belirdi ne kadar sağa sola sallasamda mouse gidip gelmedi sistemsel olarak mı bir sorun var acaba
Garantisi devam ediyorsa göndermenizi tavsiye ederim. Bu sorunu bende yaşadım fakat Logitech marka mouse kullandığım zaman yaşamıştım. Garantiye gönderdim ve sıfır ürün yolladılar. Klavyem kilitleniyordu ışıkları yanıyor fakat algılamıyor. Kulaklıktan ses gelmiyordu.
Temassızlık olduğunu düşünmüyorum Aim Lab gibi uygulamaları açtığımda fare imlecim Crosshair'in ortasında belirdi ne kadar sağa sola sallasamda mouse gidip gelmedi sistemsel olarak mı bir sorun var acaba.