Merhaba, oyunlarda farem gidip geliyor. Mouse markam (G300s) format attım, USB girişlerini temizledim her şeyi denedim sorun yine aynı. Tam olarak oyuna girdiğimde maçın içinde mouse gidiyor, bir süre gelmiyor. Gelince renk beyaz oluyor ve DPI vs değişiyor aynı şekil klavyemde de yaşıyorum. Arada oluyor ama en çok mouse oluyor.
Oyunlarda değilken pek olmuyor. Cevaplarınızı bekliyorum...
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Evet. Thermal throttling denilen ısınma sorununa takılıyordur işlemciniz. Termal macunsuz takmak gerçekten büyük cesaret... Acilen bir macun alıp geçici olarak sürün, daha sonra internetten kaliteli bir macun sipariş edip yeniden değiştirirsiniz.
Merhaba, oyunlarda farem gidip geliyor. Mouse markam (G300s) format attım, USB girişlerini temizledim her şeyi denedim sorun yine aynı. Tam olarak oyuna girdiğimde maçın içinde mouse gidiyor, bir süre gelmiyor. Gelince renk beyaz oluyor ve DPI vs değişiyor aynı şekil klavyemde de yaşıyorum. Arada oluyor ama en çok mouse oluyor.
Oyunlarda değilken pek olmuyor. Cevaplarınızı bekliyorum...
RAMlerinize OC yaptınız mı? (XMP seçmeden kendiniz veya başka bir seçenekle OC)
Benim başıma gelmişti. Yanlışlıkla Corsair ramlere samsung xmp seçmişimtim ve klavye ve mouse gidiyordu resetliyordum bazen. Daha sonra anakartın standart xmpsini açtığımdan düzelmişti.
Ramlerinize OC yaptınız mı? (XMP seçmeden kendiniz veya başka bir seçenekle OC)
Benim başıma gelmişti. Yanlışlıkla Corsair RAM'lere Samsung XMP seçmişimtim ve klavye ve mouse gidiyordu resetliyordum bazen. Daha sonra anakartın standart XMP'sini açtığımdan düzelmişti.
Şimdi tekrar oyuna girdim yine aynı sorun maalesef.
Birkaç hafta önce anakart aldım elimde termal macun olmadığı için işlemci soğutucusunu macunsuz taktık onla alakası olabilir mi?
Şimdi tekrar oyuna girdim yine aynı sorun maalesef.
Birkaç hafta önce anakart aldım elimde termal macun olmadığı için işlemci soğutucusunu macunsuz taktık onla alakası olabilir mi?
Evet. Thermal throttling denilen ısı sorununa takılıyordur işlemciniz. Termal macunsuz takmak gerçekten büyük cesaret... Acilen bir macun alıp geçici olarak sürün, daha sonra internetten kaliteli bir macun sipariş edip yeniden değiştirirsiniz.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Evet. Thermal throttling denilen ısınma sorununa takılıyordur işlemciniz. Termal macunsuz takmak gerçekten büyük cesaret... Acilen bir macun alıp geçici olarak sürün, daha sonra internetten kaliteli bir macun sipariş edip yeniden değiştirirsiniz.