Çözüldü Oyun oynarken fare ve klavye gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

calores

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, oyunlarda farem gidip geliyor. Mouse markam (G300s) format attım, USB girişlerini temizledim her şeyi denedim sorun yine aynı. Tam olarak oyuna girdiğimde maçın içinde mouse gidiyor, bir süre gelmiyor. Gelince renk beyaz oluyor ve DPI vs değişiyor aynı şekil klavyemde de yaşıyorum. Arada oluyor ama en çok mouse oluyor.
Oyunlarda değilken pek olmuyor. Cevaplarınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba geçici olarak bu ürünü aldım günü kurtarır mı sizce?

Maalesef termal macun da işe yaramadı. İade talebi oluşturdum Logitech'ten.
Mouseta sıkıntı varmış arkadaşlar. Yeni mouse siparişi verdim.
Kabloda veya USB girişinde temassızlık olabilir. G300s yazılımı mouse kablosu çıkarılıp takınca başka bir profile geçiyor olabilir.

RAMlerinize OC yaptınız mı? (XMP seçmeden kendiniz veya başka bir seçenekle OC)

Benim başıma gelmişti. Yanlışlıkla Corsair ramlere samsung xmp seçmişimtim ve klavye ve mouse gidiyordu resetliyordum bazen. Daha sonra anakartın standart xmpsini açtığımdan düzelmişti.

Bu değilse PSU kaynaklı da olabilir bir ihtimal.

Sadece MHz arttırdım. 3000MHz RAM 2933 yaptım Gigabyte B450M S2H anakart modelim.

RAM'leri stock frekanslara çekip deneyin. Daha sonra anakart XMP destekliyorsa XMP açın kendiniz oynamayın frekans ile.

XMP ayarını aldım profile 1 3000MHz şu anlık sıkıntı yok çözülmüş gibi duruyor yine size yazarım ilerleyen vakitlerde.

Beni de çok uğraştırmıştı bu sorun. Sevindim çözülmesine.

Şimdi tekrar oyuna girdim yine aynı sorun maalesef.
Birkaç hafta önce anakart aldım elimde termal macun olmadığı için işlemci soğutucusunu macunsuz taktık onla alakası olabilir mi?

Son düzenleme:
Şimdi tekrar oyuna girdim yine aynı sorun maalesef.
Birkaç hafta önce anakart aldım elimde termal macun olmadığı için işlemci soğutucusunu macunsuz taktık onla alakası olabilir mi?
Evet. Thermal throttling denilen ısı sorununa takılıyordur işlemciniz. Termal macunsuz takmak gerçekten büyük cesaret... Acilen bir macun alıp geçici olarak sürün, daha sonra internetten kaliteli bir macun sipariş edip yeniden değiştirirsiniz.

Merhaba geçici olarak bu ürünü aldım günü kurtarır mı sizce?

Maalesef termal macun da işe yaramadı. İade talebi oluşturdum Logitech'ten.
Mouseta sıkıntı varmış arkadaşlar. Yeni mouse siparişi verdim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…