Oyun Oynarken FPS Aniden Düşüyor

aniladali

Centipat
Arkadaşlar bu sorunla yaklaşık olarak 6 aydır cebelleşiyorum. Oyunu açıyorum 5 dk sonra aniden FPS düşüyor ve tabii ki bunun yanında CPU kullanımı da %80 civarı oluyor. Yardım edebilecek olanınız var mı?

Aynı sorunu ben de yaşadım. Muhtemelen bilgisayarınızda virüs var. Oyunu 5 dk boyunca gayet güzel oynuyorsunuz fakat sonradan bi anda FPS düşüyor. Bilgisayarınızın internet bağlantısını kesin ve bilgisayarı yeniden başlatın. 5-10 dakika gezinin sonra CPU değerlerine bakın seksenlere dayanan bir artış göremeyeceksiniz. Virüs taraması yapın, olmazsa format şart. Oyunlarınızı, fotoğraflarınızı vs HDD kopyalayıp atın.

Intel Core i5 8 GB RAM 2.40 GHz bilgisayardan fazla anlamam kusura bakma sıcaklık değerleri nromal gibi.
Bu bsorun önceden yoktu birden olmaya başladı bunun yüzünden oyun oynayamıyorum

Hangi oyunlarda sorun yaşıyorsunuz, CPU kullanımı %80 iken GPU kullanımı % kaçlarda seyrediyor, uzun kullanımdan bahsediyorum bu arada.

Bu sorun sadece oyun oynarken var bilgisayar pubg lite önceden kaldırıyordu şimdi sorun var bu arada internetsiz oyun yok
Hangi oyunlarda sorun yaşıyorsunuz, CPU kullanımı %80 iken GPU kullanımı % kaçlarda seyrediyor, uzun kullanımdan bahsediyorum bu arada.
CS:GO ,Pubg Lite bu tarz oyunlarda bu sorun oluyor.Dediğim gibi bu sorun eskiden yoktu birden olmaya başladı. CPU %80 iken aniden %30a düşüyor tekrardan % 80 e çıkıyor.%80 civarlarında seyir ediyor.

Bu sorun sadece oyun oynarken var bilgisayar pubg lite önceden kaldırıyordu şimdi sorun var bu arada internetsiz oyun yok
Anlamadınız. İnternet bağlantısı var iken bilgisayarda gezinin oyunlara girmeyin. Yine de %80'lere kadarlık bir kullanım söz konusu olacaktır. Daha sonra bağlantıyı kesip yeniden başlatın ve gezinin. Bu sefer değil 5 dakika 15-20 dakika sonra bile CPU'nuz %0 - %1 civarlarında olacaktır. Yani sorun PC'nizin internete bağlı olmasıyla alakalı bir durum. Virüs var.

MSI Afterburner kurup sıcaklık ve kullanım değerlerini atın. Mümkünse temiz kurulum yapın veya Kaspersky ve malwarebytes ile taratın.

Teşekkür ederim deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…