Oyun oynarken gelen mavi ekran

Makaleler
10
Yer
Tekirdağ/Kırklareli/Edirne
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik mühendisi
Arkadaşım 10 dk önce mesaj attı resmi. Oyun oynarken gelmiş ve pc ye reset attıktan sonra normal kullanmaya devam ediyormuş. Ben ekran kartından şüphelendim. Hata neyden kaynaklanıyor ?

140610_0001.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Avast kaldırın, ekran kartı sürücüsünü güncelleyin.
İmzamda bulunan sistem tarama, ve anlatımını uygulayın. Anlatımda en sonra işaretlemeniz gereken yeri işaretleyip açılan sayfanın linkini paylaşın.
Sistem tarama 2 olanla da taratıp save result yapın çıkan txt dosyasını veya içeriğini burda paylaşın. Ayrıca C:\Windows içinde şu dosyayı arat bakalım birşey bulacak mı?
X6va016

1. Bios'un güncel değil:
http://download.msi.com/bos_exe/7696v20.zip
İmzamda bulunan Kaspersky IS yükle ve Güncelle. Usb bellekler dahil hepsini tak fullscan yap. Sistemde 1 tehlikeli virüs ve birkaç tane daha normal seviyede zararlılar mevcut.
1. derece tehlikeli olmasa idi normal sildirecektim ancak riske atmayalım. Dediğim şekilde yap ve bulunan virüsleri sil. Tarama yapmadan önce ayarlarda şu ayarı etkinleştir.
How to create an exclusion in Kaspersky Internet Security 2014
3. resimde işaretli bölmenin yukarısındaki seçeneği iaşretle. Diğer resimleri boşver sadece 3. resimdeki dediğim yeri işaretlersin ve taramaya başlarsın.

X6va016 bunu buldum. Ancak dosya değil aygıt olarak. Aygıt yöneticisinde bunu bul kaldır. Eğer bu işlemleri daha kısa sürede yapmak isersen TW id şifre gönder hemen halledeyim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı