F furkan12 Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #1 Oyun oynarken görüntü gidiyor ama kasa çalışıyor, oyundaki ses de olduğu yerde duruyor yani görüntü gidince klavye vs. etkisiz hale geliyor. kasayı açıp kapayınca düzeliyor, bazen de aygıt yöneticisinde ekran kartının devre dışı kaldığını görüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2024
Oyun oynarken görüntü gidiyor ama kasa çalışıyor, oyundaki ses de olduğu yerde duruyor yani görüntü gidince klavye vs. etkisiz hale geliyor. kasayı açıp kapayınca düzeliyor, bazen de aygıt yöneticisinde ekran kartının devre dışı kaldığını görüyorum.
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 855 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #2 Amd mi ekran kartı? Öyleyse farklı sürücüler deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS F furkan12 Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #3 ÖzdemirBurak dedi: AMD mi ekran kartı? Öyleyse farklı sürücüler deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet hatta bir ara Windows kendi güncellemesini denedim ama yine aynısı oldu. Artı 0 Eksi
ÖzdemirBurak dedi: AMD mi ekran kartı? Öyleyse farklı sürücüler deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet hatta bir ara Windows kendi güncellemesini denedim ama yine aynısı oldu.