Driverların güncel mi?
Driverların güncel mi?
Ekran kartımı GeForce Experience ile güncellemiştim fakat diğer driverları bilmiyorum.
DDU ile driverları silip güncel driverları kurdunuz mu?
Gigabyte gaming oc 8g 4060 psu thermaltakein 650wluk psusu tam modelini hatırlamıyorum kasayla beraber çünküEkran kartı marka modelle PSU marka model söyleyebilir misiniz?
gpunun sıcaklık değeri 40 ila 60 derece arasındaSıcaklık değerleriniz nedir?
Sorunu tespit etmek zor, bunun için genelde bu tarz sorunlarda yaşanan basit çözümleri deneyebilirsiniz.
Öncelikle DDU ile sürücüyü tamamen silin, son sürümü geri yükleyin.
Sıcaklık değerlerini, voltaj değerlerini kontrol edin. İşlemci ve ekran kartı modelinizi internette aratarak normal değerlere erişebilirsiniz.
İşlemci ağırlıklı bir oyun ile ekran kartı ağırlıklı bir oyun oynayarak ayrı ayrı test yapın, sorun hangi oyunda oluyor öğrenin.
Son seçenek olarak sıfırdan format atın, öyle deneyin.
Genelde bu işlemler sorunları çözer, olmazsa belirtin farklı bir yol deneyelim.
Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildinizmiSanırım DDU ile sürücüleri silersem düzelecek çünkü yakın bir zaman içinde yeni ekran kartı aldım böyle şeyleri bilmediğim için direk taktım sürücüleri silmemiştim birazdan deneyeceğim teşekkür ederim
Sorun sanırım düzelmedi fakat Alt Tab attıkdan sonra olduğunu fark ettim Alt Tab atmamaya dikkat edeceğim teşekkür ederim. Eğer Alt Tab atmakdan dolayı değil ise format atarım yine de teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.