Oyun Oynarken Hissettiklerim

MertEren94

Kilopat
Oyun oynamayı seviyorum ama son zamanlarda boşa oynuyormusum gibi. Yani kimse bilmedikten sonra ben Skyrim'de 100 level olsam ne LOL'de (örnek veriyorum) 20 kill alsam ne? Tuhaf bir duygu açıkcası. Bir de bazen salak gibi kendi kendime konuşuyorum oyun oynarken. YouTube kanalı mı açsam acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuvalete kaç kere gittiğin ya da giydiğin donun rengini kimseye nasıl söylemiyorsan, oyunlardaki yaptıklarını da kimseye kanıtlayıp göstermek zorunda değilsin.

Sevişmeyi görev edinmiş evli çift gibi oynama oyunları, eğlenmek için oyna. Pofuduk dertler bunlar.

Beyefendi diyor ki : Oyunda yaptıkların kimsenin umrunda değil kendini eğlendirmek için oyna.

Aynen bazen yaşıyorum, oyunda playz yapıyorum kendi kendime seviniyorum falan. Yayında olsam şimdi chatte " ooooo , holyshit , ov may gad " falan yazarlardı da gaza gelirdim dediğim oluyor.

Başkalarına kanıtlama ihtiyaçların var ise takıma katılıp turnuvalara gir. Oyun oynamanın amacı zaten kendini tatmin etmek, gerisinde arkadaşlarının sana hayrınlıkla bakmasını istiyorsun herhalde.
Sen beni yanlış anlmışsın kimsenin bana hayranlıkla bakmasını istemiyorum aynı zamanda ben online oyun çok oynayan biride değilim orada (örnek veriyorum) demiştim ama neyse
Ben iyi oyuncuyum demiyorum zaten sende yanlış anlamışsın neden herşeyde art niyet arıyorsunuzki?

Bir sorum olacak oyun oynarken ekran da titreşim oluyor ve ekran sanki eski televizyonlar gidi ekranda titreme oluyor nasıl çözebilirim bilen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…