Oyun Oynarken i7 3770 95 Derece

İşletim sistemi
Windows 10

ugurbaba

Hectopat
RX 570 4 GB Armor.
i7 3770 3.40 GHz.
12 GB RAM DDR3(1600MHz)8+4.
60 Hz monitör (1440X900)en fazla 75 Hz kadar yükseliyor.
P8H61-MX USB3 anakart.
HDD 1TB kullanıyorum.
500 Watt PSU.
Snowman M-200 fan(dediğiniz gibi yeni aldım ama işe yaramadı).
15 TL'lik bir fanda kasayı soğutmak için aldım durum hala aynı gibi.
İşlemci testten geçti biraz düşük çıktı gücü ortalamanın altında 618 çıktı.
Bir de ayarları az çok yüksek tutmaya çalışıyorum, işlemciye güç gidince daha çok ısınma yapıyor.
Termal macunu idare eder ondan kaynaklanacağını sanmıyorum.
Kasa dolap gibi bir yerde kapalı yerde kapakları açık(kasanın)ve dolabın ön tarafı açık ama oradan hava alıyor az çok ondan pek bir fark etmeyeceğini sanıyorum.
SORUNUM VİDEOSU:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar dediğiniz Snowman- M.200 fan aldım taktım 95 derece oynatıyor sorunum çözüleceğini söylemiştiniz ama hala devam ediyor, Turbo Boost Açık kapalıyken sadece 5-10 derece düşüyor.
Arkadaşlar bu sorun neden kaynaklanıyor, 1, 500 lira para yatırdım ekran kartı, işlemci, RAM, fan ama hala şu ısıyı durduramadık. Lütfen yardımcı olun.

Dosya Ekleri

• Kasamın yeri.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa tipi uygun değil zaten, hava akışı berbat. Bir de üstüne kapalı yere koyuyorsun, ısınması normal ama 95 çok anormal bir sıcaklık. Fan montajından emin ol.
Yani yerle alakalı olsa direkmen yer değiştiririm,bilmiyorum bir türlü çözemedim.
Kasayı biraz daha havadar bir yere koyup yan kapağını açın, böyle deneyin ve sonuçları bizimle paylaşın.
Yan kapakları her ikiside açık kirve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…