Ben oyunu tam ekran olarak değil de "borderless" olarak ayarlıyorum, ikinci ekrana geçebiliyorum Alt+Tab ile.Merhabalar. 2 ekran kullanıyorum, normalde bir sorun yok fakat tam ekranda oyun oynarken imleci 2. ekrana geçiremiyorum. Bunun için bir kısayol ayarlayabilirmiyim ?Nerden ayarlayabilirim ?
Oyun oynarken imleci sürekli kenarlara getiriyorum yani sürekli geçmemesi lazım yani kapatıp açabiliceğim bir kısayola ihtiyacım varPencereli penceresiz olarak seçenekler var hangisi seçiliyse tam tersini seç.
olmuyorHocam bildiğim kadarıyla ESC tuşuna basıp geçirebilirsiniz.
pencereli yaparsam hep kayıyor ekran dışına escde değil öylede sürekli mouse ekran dışına çıkıyor oynayamıyorumOyunu pencereli tam ekran moduna alın. Bu şekilde ESC bastığınız zaman alt tab yapmadan diğer ekrana sadece kaydırarak geçebilirsin.
Csgo valorantta ekranda imleç olmadığı içindir büyük ihtimalle ben lolde deniyorum sürekli ekran dışına çıkıyor pencereli tam ekran yapınca dediğiniz gibi alt tabda çok zaman kaybettiriyorBen CS:GO ve Valorant'ta yapıyorum bunu bende sorun olmuyor hocam. Sanırım oyunun desteğiyle alakası var biraz. Alt tab atmak da zaman kaybettiriyor 2. Ekran var hissiyatıni yaşatmiyor. Bana öyle geliyordu açıkçası şuanda tek ekran kullanıyorum ama.
CS:GO Valorant'ta ekranda imleç olmadığı içindir büyük ihtimalle ben LoL'de deniyorum sürekli ekran dışına çıkıyor pencereli tam ekran yapınca dediğiniz gibi Alt Tab'da çok zaman kaybettiriyor.
Sorunu actual multiple monitörs uygulamasıyla çözdüm cevap veren herkese teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.