Oyun oynarken imlec 2. ekrana nasıl geçirilir?

Gordia

Hectopat
Merhabalar. 2 ekran kullanıyorum, normalde bir sorun yok fakat tam ekranda oyun oynarken imleci 2. ekrana geçiremiyorum. Bunun için bir kısayol ayarlayabilirmiyim ?Nerden ayarlayabilirim ?

Pencereli penceresiz olarak seçenekler var hangisi seçiliyse tam tersini seç.

Ben CS:GO ve Valorant'ta yapıyorum bunu bende sorun olmuyor hocam. Sanırım oyunun desteğiyle alakası var biraz. Alt tab atmak da zaman kaybettiriyor 2. Ekran var hissiyatıni yaşatmiyor. Bana öyle geliyordu açıkçası şuanda tek ekran kullanıyorum ama.

Ben CS:GO ve Valorant'ta yapıyorum bunu bende sorun olmuyor hocam. Sanırım oyunun desteğiyle alakası var biraz. Alt tab atmak da zaman kaybettiriyor 2. Ekran var hissiyatıni yaşatmiyor. Bana öyle geliyordu açıkçası şuanda tek ekran kullanıyorum ama.
Csgo valorantta ekranda imleç olmadığı içindir büyük ihtimalle ben lolde deniyorum sürekli ekran dışına çıkıyor pencereli tam ekran yapınca dediğiniz gibi alt tabda çok zaman kaybettiriyor
Sorunu actual multiple monitors uygulamasıyla çözdüm cevap veren herkese teşekkürler

Son düzenleme:
CS:GO Valorant'ta ekranda imleç olmadığı içindir büyük ihtimalle ben LoL'de deniyorum sürekli ekran dışına çıkıyor pencereli tam ekran yapınca dediğiniz gibi Alt Tab'da çok zaman kaybettiriyor.
Sorunu actual multiple monitörs uygulamasıyla çözdüm cevap veren herkese teşekkürler.

Merhaba bende soyledıgınız sorunu yasıyorum dedıgınız programı ındırdım ama duzelmedı. Ne yapmam gereklı, yardımcı olrsanız sevınırım ıyı gunler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı