Türk Telekomu arayıp bağlantı kotrolü veya planlı çalışma olup olmadığını sor.Merhaba. Ben arkadaşlarımla Minecraft 1.21.10 sürümünü oynuyorum. Şu anda evde tek başıma olmama rağmen internet bağlantısı çok kötü. Durmadan bağlantı kopuyor. Ne yapabilirim?
Türk Telekom'u arayıp bağlantı kotrolü veya planlı çalışma olup olmadığını sor.
Modemi aç kapat.
Ethernet kablosunun yıpranmadığından veya kopmadığından emin ol.
Bilgisayardaki Wi-Fi kartının arızalı olup olmadığından emin ol.
Tamamdır. Server kaynaklı da olabilir Speedtest yaptın mı ?Bilgisayarımda Wi-Fi yok. Ethernet kablosuyla bağlanıyorum. Şu an modemi açıp kapattım. Çözülmezse yazarım tekrar.
Hayır. speedtest yapmadım.Tamamdır. Server kaynaklı da olabilir Speedtest yaptın mı ?
Tamamdır. Server kaynaklı da olabilir Speedtest yaptın mı ?
İnternet aboneliğiniz kaç mbit/sn. ayriyeten bağlantı teknolojisi nedir ? (Fiber / Hiber / ADSL )Hayır. speedtest yapmadım.
Şimdi Speedtest yaptım. Sonuçlar böyle;
Download 28.19 Upload 11.38
Bilmiyorum.İnternet aboneliğiniz kaç mbit/sn.
Eğer 32 mbit ise dalgalanma ile 28 düşmesi çok normal. Bende 100mbit var Fiber fakat 95 alıyorum.Bilmiyorum.
Eğer 32 Mbit ise dalgalanma ile 28 düşmesi çok normal. Bende 100Mbit var fiber fakat 95 alıyorum.
Gerek yok. Modem de arzalı olabilir.Şu an bilgisayara format atacağım. Bakalım çözülecek mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.