Oyun oynarken kayıt almak için program önerisi

Sinan5356

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, oyun oynarken kayıt almak için program kullanmak istiyorum ama hangisini kullansam daha iyi olur bilmiyorum. Windows'un Gamebar'ını mı kullanmak daha iyi olur? Yoksa NVIDIA'nın kayıt programını mı? Ayrıca bu programları kullanmak performans düşüşüne neden olur mu?

Merhaba, oyun oynarken kayıt almak için program kullanmak istiyorum ama hangisini kullansam daha iyi olur bilmiyorum. Windows'un Gamebar'ını mı kullanmak daha iyi olur? Yoksa NVIDIA'nın kayıt programını mı? Ayrıca bu programları kullanmak performans düşüşüne neden olur mu?

NVIDIA kayıt programını kullan neredeyse hiç performans düşüşü olmuyor. 60 FPS video çekebiliyorsun hiç performans düşüşü olmadan ve Shadow Play gibi özelliklerde var onlar da çok iyi.

Ben NVIDIA'nın kayıt programını kullanıyorum en fazla 2-3 fps düşüyor, öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı