Oyun oynarken kendiliğinden Alt Tab atılması

GoTep

Hectopat
Yaklaşık 1 2 haftadır bu sorunu yaşıyorum. Önceden AC Valhalla oynarken yapıyordu bende oyunla alakalıdır diye fazla takmamıştım. Ama bugün oynadığım başka oyunda da bu sorun çıktı. Nasıl olduğunu bilmiyorum bazen 6 saat oyun oynuyorum hiçbir sıkıntı yok, bazen 2 saat oyun oynuyorum 2 kere bu sorunu yaşıyorum. Oyunları kesinlikle klavyeden oynamıyorum Controller ile oynuyorum. Bugün Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptım bir şey çıkmadı. Lütfen yardım edin sinir bozucu çok.

Alt Tab degildir bana da oluyordu o alt a dır.
Oyundayken alt a ya basip deneyin olan hata mi oluyo olmuyorsa windows a ya basmayi deneyin yanlis hatirliyo olabilirim

Artı -1 Eksi
Oyundayken alt a ya basip deneyin olan hata mi oluyo olmuyorsa windows a ya basmayi deneyin yanlis hatirliyo olabilirim
Deneyip buraya yazıcağım hocam.
Evet hocam nasıl düzeliyor bu sorun nasıl düzelttiniz siz ?
Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu buraya boşu boşuna mı yazdım ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı