Oyun oynarken klavye ve fare devre dışı kalıyor

furtaka123

Hectopat
Arkadaşlar sorunum gerçekten beni artık bilgisayardan soğuttu. Her yerde çözümünü aradım fakat yok. Son bir umut sizlerden yardım bekliyorum.
Öncelikle sorunum şu:
Oyun oynarken tamamen rastgele bir zamanda klavye fare kapanıyor. Bilgisayarı yeniden başlatana kadar da çalışmıyor. USB'yi çıkar tak yaptığımda da sorun düzelmiyor. Çıkar tak yaptığım zaman bilgisayar USB'yi tanımıyor. Ta ki yeniden başlatana kadar. Sistem özelliklerim şunlar:
2x8 16 GB RAM
B450M Dragon ANAKART
Gigabyte GTX1660 S
Ryzen 7 2700
Gamepower 600W 80+ BRONZ GÜÇ KAYNAĞI
Arkadaşlar gerçekten çok can sıkıcı bir sorun. Lütfen yardımcı olun.

Sorununuza çözümüm yok ama PSU değiştirin. O PSU C4, PSU'dan da kaynaklı olabilir.

Hocam, buradaki yolları deneyebilirsiniz.

Sorununuza çözümüm yok ama PSU değiştirin. O PSU C4, PSU'dan da kaynaklı olabilir.
pc daha yeni ya psu kaynaklı olduğunu sanmıyorum 600w zaten
PSU'da sorun var sanırım bir de sorun tekrar olunca yeniden başlatmak yerine uyku moduna alıp tekrar açmak geçici çözüm olabilir
Uyku moduna alamıyorum çünkü fareyi kullanamıyorum.Direk kasadan kapatmak zorunda kalıyorum.

Hocam, buradaki yolları deneyebilirsiniz.
Teşekkürler.Denemekten zarar gelmez.
PC yeni olabilir ama Gamepower PSU C4 PC'yi kullanırken bir anda patlayabilir her ihtimale karşı başka PSU alın.
Eğer düzelmezse son çözüm olarak bunu deneyeceğim mecbur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı