ibrahim6337 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 285 5 Haziran 2020 #1 Merhaba ben bir laptop kullanıcısıyım, CS:GO ve GTAV oynarken laptop kapanıyor. Lütfen çözüm yazar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
Merhaba ben bir laptop kullanıcısıyım, CS:GO ve GTAV oynarken laptop kapanıyor. Lütfen çözüm yazar mısınız?
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 5 Haziran 2020 #2 Sistem özelliklerinizi belirtmeden lütfen konu açmayın efendim sisteminizi yazar mısınız arkadaşlar ona göre yardımcı olsunlar. Artı 0 Eksi
Sistem özelliklerinizi belirtmeden lütfen konu açmayın efendim sisteminizi yazar mısınız arkadaşlar ona göre yardımcı olsunlar.
BenitoMussolini06 Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 49 5 Haziran 2020 #3 İşlemcinin ısınmasından kaynaklı olabilir. Benim Laptop'umda öyleydi soğutucu aldıktan sonra çözüldü. Artı 0 Eksi
İşlemcinin ısınmasından kaynaklı olabilir. Benim Laptop'umda öyleydi soğutucu aldıktan sonra çözüldü.
KS KS ibrahim6337 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 285 5 Haziran 2020 #4 Staj Yapan Donanımcı dedi: Sistem özelliklerinizi belirtmeden lütfen konu açmayın efendim sisteminizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Peki efenim Staj Yapan Donanımcı dedi: Sistem özelliklerinizi belirtmeden lütfen konu açmayın efendim sisteminizi yazar mısınız arkadaşlar ona göre yardımcı olsunlar. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Staj Yapan Donanımcı dedi: Sistem özelliklerinizi belirtmeden lütfen konu açmayın efendim sisteminizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Peki efenim Staj Yapan Donanımcı dedi: Sistem özelliklerinizi belirtmeden lütfen konu açmayın efendim sisteminizi yazar mısınız arkadaşlar ona göre yardımcı olsunlar. Genişletmek için tıkla...
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.665 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Haziran 2020 #5 Harici bir laptop altı fan alın sessiz almanızı tavsiye ederim. Sorun çözülmesi muhtemel ve MSI Afterburner açıp sıcaklık değerlerini kontrol edin. Artı 0 Eksi
Harici bir laptop altı fan alın sessiz almanızı tavsiye ederim. Sorun çözülmesi muhtemel ve MSI Afterburner açıp sıcaklık değerlerini kontrol edin.
KS KS ibrahim6337 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 285 5 Haziran 2020 #6 Az001 dedi: Harici bir laptop altı fan alın sessiz almanızı tavsiye ederim. Sorun çözülmesi muhtemel ve MSI Afterburner açıp sıcaklık değerlerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Peki maliyetsiz Çözüm varmı hocam Artı 0 Eksi
Az001 dedi: Harici bir laptop altı fan alın sessiz almanızı tavsiye ederim. Sorun çözülmesi muhtemel ve MSI Afterburner açıp sıcaklık değerlerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Peki maliyetsiz Çözüm varmı hocam
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 5 Haziran 2020 #7 ibrahim6337 dedi: Peki maliyetsiz çözüm var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef zor en iyisi bir servise götürüp termal macun değişimi fan temizliği genel bakımıdır yaprırmanız ek olarak soğutma alırsınız mis. Artı 0 Eksi
ibrahim6337 dedi: Peki maliyetsiz çözüm var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef zor en iyisi bir servise götürüp termal macun değişimi fan temizliği genel bakımıdır yaprırmanız ek olarak soğutma alırsınız mis.
BenitoMussolini06 Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 49 5 Haziran 2020 #8 ibrahim6337 dedi: Peki maliyetsiz Çözüm varmı hocam Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın içini açıp temizleyebilirsin, bulunduğu odayı soğuk tutabilirsin veya işlemciye fazla yük bindirmemeye çalışabilirsin. Artı 0 Eksi
ibrahim6337 dedi: Peki maliyetsiz Çözüm varmı hocam Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın içini açıp temizleyebilirsin, bulunduğu odayı soğuk tutabilirsin veya işlemciye fazla yük bindirmemeye çalışabilirsin.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.665 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Haziran 2020 #9 ibrahim6337 dedi: Peki maliyetsiz çözüm var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklık değerlerini söylerseniz ona göre yardımcı olmak daha kolay olacaktır. Artı 0 Eksi
ibrahim6337 dedi: Peki maliyetsiz çözüm var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklık değerlerini söylerseniz ona göre yardımcı olmak daha kolay olacaktır.
mustafa ary Decapat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 492 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #10 ibrahim6337 dedi: Peki maliyetsiz çözüm var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef maliyetsiz çözümünüz yok benim vardı 30TL'ye almıştım çok pahalı değiller. Artı 0 Eksi
ibrahim6337 dedi: Peki maliyetsiz çözüm var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef maliyetsiz çözümünüz yok benim vardı 30TL'ye almıştım çok pahalı değiller.