ibrahim6337 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 285 5 Haziran 2020 #1 Merhaba ben bir laptop kullanıcısıyım, CS:GO ve GTAV oynarken laptop kapanıyor. Lütfen çözüm yazar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
Merhaba ben bir laptop kullanıcısıyım, CS:GO ve GTAV oynarken laptop kapanıyor. Lütfen çözüm yazar mısınız?
KS KS ibrahim6337 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 285 5 Haziran 2020 #11 Staj Yapan Donanımcı dedi: Maalesef zor en iyisi bir servise götürüp termal macun değişimi fan temizliği genel bakı mıdır bir de isterseniz soğutma alırsınız mis. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler aileme bildireceğim mustafa ary dedi: Maalesef maliyetsiz çözümünüz yok benim vardı 30TL'ye almıştım çok pahalı değiller. Genişletmek için tıkla... 3 Gün sonra alacağımda ozamana kadar beni idare edecek bir yöntem varmı Artı 0 Eksi
Staj Yapan Donanımcı dedi: Maalesef zor en iyisi bir servise götürüp termal macun değişimi fan temizliği genel bakı mıdır bir de isterseniz soğutma alırsınız mis. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler aileme bildireceğim mustafa ary dedi: Maalesef maliyetsiz çözümünüz yok benim vardı 30TL'ye almıştım çok pahalı değiller. Genişletmek için tıkla... 3 Gün sonra alacağımda ozamana kadar beni idare edecek bir yöntem varmı