meswed Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Oyun oynarken bir anda ekranım kararıyor sonra geliyordu, 2 kere oldu. Şu an tekrar oldu ve 30 dakikadir ekranım yok. Nasıl çözebilirim?
Oyun oynarken bir anda ekranım kararıyor sonra geliyordu, 2 kere oldu. Şu an tekrar oldu ve 30 dakikadir ekranım yok. Nasıl çözebilirim?
aliyevv07 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 461 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 Ekran kartını taktığın yeri zarar vermeyecek şekilde sil. Artı 0 Eksi
KS KS meswed Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 aliyevv07 dedi: Ekran kartını taktığın yeri zarar vermeyecek şekilde sil. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum. Artı 0 Eksi
aliyevv07 dedi: Ekran kartını taktığın yeri zarar vermeyecek şekilde sil. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum.
8 822713 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 42 22 Ağustos 2024 #4 meswed dedi: Laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... knk laptopda da ekran katı var ve biraz çıkabilir knk laptop çöküyodur fazla zorlama 822713 dedi: knk laptopda da ekran katı var ve biraz çıkabilir laptop çöküyodur fazla zorlama Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
meswed dedi: Laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... knk laptopda da ekran katı var ve biraz çıkabilir knk laptop çöküyodur fazla zorlama 822713 dedi: knk laptopda da ekran katı var ve biraz çıkabilir laptop çöküyodur fazla zorlama Genişletmek için tıkla...
KS KS meswed Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #5 822713 dedi: knk laptopda da ekran katı var ve biraz çıkabilir Genişletmek için tıkla... Denemeye yemiyor açıkcası komple giderse yeni PC alamam. Artı 0 Eksi
822713 dedi: knk laptopda da ekran katı var ve biraz çıkabilir Genişletmek için tıkla... Denemeye yemiyor açıkcası komple giderse yeni PC alamam.
8 822713 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 42 22 Ağustos 2024 #6 meswed dedi: Denemeye yemiyor açıkcası komple giderse yeni PC alamam. Genişletmek için tıkla... git bi pc ciye baktır değiştirmedikleri sürece çok bişey tutmaz ama biraz bilindik bir yere götür parça falan değiştirenler oluyor Artı 0 Eksi
meswed dedi: Denemeye yemiyor açıkcası komple giderse yeni PC alamam. Genişletmek için tıkla... git bi pc ciye baktır değiştirmedikleri sürece çok bişey tutmaz ama biraz bilindik bir yere götür parça falan değiştirenler oluyor
KS KS meswed Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #7 822713 dedi: Git bir PC ciye baktır değiştirmedikleri sürece çok bir şey tutmaz ama biraz bilindik bir yere götür parça falan değiştirenler oluyor. Genişletmek için tıkla... Sabah olsun düzelmezse götüreceğim mecbur. Artı 0 Eksi
822713 dedi: Git bir PC ciye baktır değiştirmedikleri sürece çok bir şey tutmaz ama biraz bilindik bir yere götür parça falan değiştirenler oluyor. Genişletmek için tıkla... Sabah olsun düzelmezse götüreceğim mecbur.
8 822713 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 42 22 Ağustos 2024 #8 bir şey daha söyliycem ekranın siyah ekran verirse shift+ctrl+win+b yaparsan ekran kartı resetlenir belki düzelir Artı 0 Eksi
bir şey daha söyliycem ekranın siyah ekran verirse shift+ctrl+win+b yaparsan ekran kartı resetlenir belki düzelir
KS KS meswed Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #9 822713 dedi: bir şey daha söyliycem ekranın siyah ekran verirse shift+ctrl+win+b yaparsan ekran kartı resetlenir belki düzelir Genişletmek için tıkla... Denemiştim düzelmiyor. meswed dedi: Denemiştim düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilmediğimiz işe karışmamak gerekiyormuş. Az önce laptoptan kıvılcım çıktı. Umarım çok masraf çıkmaz. Son düzenleme: 22 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
822713 dedi: bir şey daha söyliycem ekranın siyah ekran verirse shift+ctrl+win+b yaparsan ekran kartı resetlenir belki düzelir Genişletmek için tıkla... Denemiştim düzelmiyor. meswed dedi: Denemiştim düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilmediğimiz işe karışmamak gerekiyormuş. Az önce laptoptan kıvılcım çıktı. Umarım çok masraf çıkmaz.
8 822713 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 42 22 Ağustos 2024 #10 meswed dedi: Denemiştim düzelmiyor. Bilmediğimiz işe karışmamak gerekiyormuş. Az önce laptoptan kıvılcım çıktı. Umarım çok masraf çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Kasayı mı açtınız? Artı 0 Eksi
meswed dedi: Denemiştim düzelmiyor. Bilmediğimiz işe karışmamak gerekiyormuş. Az önce laptoptan kıvılcım çıktı. Umarım çok masraf çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Kasayı mı açtınız?