meswed Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Oyun oynarken bir anda ekranım kararıyor sonra geliyordu, 2 kere oldu. Şu an tekrar oldu ve 30 dakikadir ekranım yok. Nasıl çözebilirim?
Oyun oynarken bir anda ekranım kararıyor sonra geliyordu, 2 kere oldu. Şu an tekrar oldu ve 30 dakikadir ekranım yok. Nasıl çözebilirim?
KS KS meswed Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #11 822713 dedi: Kasayı mı açtınız? Genişletmek için tıkla... Evet RAM'leri sök tak yaptım. Hala ekranım yok, yarın bilgisayarcıya götüreceğim. Artı 0 Eksi
822713 dedi: Kasayı mı açtınız? Genişletmek için tıkla... Evet RAM'leri sök tak yaptım. Hala ekranım yok, yarın bilgisayarcıya götüreceğim.
8 822713 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 42 23 Ağustos 2024 #12 meswed dedi: Evet RAM'leri sök tak yaptım. Hala ekranım yok, yarın bilgisayarcıya götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Keşke bataryayı çıkarmış olsaydınız batarya çıkmadığı sürece her parçanın üzerinde birazcık elektrik olur. Artı 0 Eksi
meswed dedi: Evet RAM'leri sök tak yaptım. Hala ekranım yok, yarın bilgisayarcıya götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Keşke bataryayı çıkarmış olsaydınız batarya çıkmadığı sürece her parçanın üzerinde birazcık elektrik olur.