Oyun oynarken mavi ekran hataları

Irmak Ermiş

Hectopat
Daha fazla  
Bir süredir sadece Gears of War oynarken mavi ekran hataları alıyorum. Temiz kurulum yapmama rağmen hala düzelmedi. Minidump

Bir süredir sadece Gears of War oynarken mavi ekran hataları alıyorum. Temiz kurulum yapmama rağmen hala düzelmedi. Minidump
Evet biliyorum bu oyunu eğer Windows 10 kullanıyosan bu duruma yapcak birşey yok. Ben Windows 7 kullanırken sorunsuz oynuyodum. Windows 10 da bende de hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu güne kadar hep BSOD alıyordum bu gün @claus bana yardımcı oldu kablosuz ağ sürücüsünü yükledim düzeldi. Siz de kasa kullanıyorsanız belki Ehternet sürücüsü yüklemek çözüm olabilir ama işin profesyoneli değilim yani kararınızı buna göre verin

Mavi ekranın bir çok sebebi olabilir. Mesela, HDD artık doğru düzgün çalışmazsa sistem okuma yazma yapamayınca kendini kitler, donar görev yöneticisinde %100 disk kullanımı olarak görünür sonra okuma yazma yapamayacak duruma gelince sistem çöküyor aniden mavi ekran hatası verebiliyor bu benim yaşadığım mavi ekran sorunuydu. Başka sebeplerden dolayı da olabilir bunu ilk önce kendiniz gözlemlemelisiniz.

"Belki", "mesela" ile olacak bir tanım olamaz mavi ekranda. Genelleme yapılamaz.
@Irmak Ermiş GPU sürücünüzde sorun var. Sürücülerinizi güncelleyin güncel değilse. Razer bir cihaz kullanıyorsanız onun da sürücü ve güncel yazılımlarını kurun.

Arkadaşlarında dediği gibi mavi ekran hatasının bir sürü sebebi vardır. Ama RAM ile ilgili bir sıkıntı yaşıyor olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…