Bilgisayarım 3 gündür oyun oynarken kendi kendini yeniden başlatıyor. Bugün tekrar olduğunda "olay görüntüleyicisi" üzerinden sorunu çözmek adına ne olup ne bittiğini kontrol ederken içerisinde "bluescreen" yazan olaylar gördüm. Kontrol ettiğimde dump dosyaları vardı ancak incelemeyi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? @Enes3078@Bora Dere
Hiçbiri işe yaramadı. Hiçbiri yaramayınca çaresizce format attım o da yaramadı. Ben de alakasız bir yöntemi işe yaramayacağı düşüncesiyle denedim; RAM, ekran kartı ve SSD'nin pinlerini silgi ile sildim ve ilginç bir şekilde işe yaradı, o günden beri sadece 1 kez kapandı bir daha yok. Bu şekilde çözdüm.
Malwarebytes haftalardır güncelleme bekliyor.
Ekran kartının stok OC'si dışında OC bulunmuyor. Sayılır mı bilmem ancak XMP açık.
Ekran kartı sürücülerini GeForce Experience otomatik yüklüyor. En son birkaç gün önce güncelledi ve o güncellemeden 1-2 gün sonra bu sorunu görmeye başladım.
8 Ocak'tan beri R6S oynuyorum ve R6S oynamaya başladığım gün bu sorun görülmeye başlandı. Sorunun BattlEye kaynaklı olduğunu düşünüyorum, sistem sadece BattlEye kullanan (R6S, Bannerlord gibi) oyunlarda kapanıyor. BattlEye kaldırıp yükleyeceğim. Bir de Malwarebytes güncellerim. Sorun görülmeye devam ederse diğer dediklerinizi de uygularım, önce şüphelileri uygulayayım. Teşekkürler.
Ana sebep olarak ekran kartı sürücüsü veya ekran kartı da görünüyor. O yüzden o adımı da uygulayın, sonrasında sorun görülürse dediğiniz gibi diğer adımları uygularsınız.
Ana sebep olarak ekran kartı sürücüsü veya ekran kartı da görünüyor. O yüzden o adımı da uygulayın, sonrasında sorun görülürse dediğiniz gibi diğer adımları uygularsınız.