Çözüldü Oyun oynarken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ahmet Aksoy1

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, oyun oynarken mavi ekran hataları aldım. Normal kullanırken herhangi bir problem olmuyor. Bunun devamında ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırdım ve güncel sürücüyü kurdum. Tekrar mavi ekran hatası aldım. Sfc ve DISM komutlarını da denedim herhangi bir problem yok. Minidump dosyalarının linkini paylaşıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler. Minidump: Yeni klasör.rar

Not: Bilgisayarda hız aşırtma yok, XMP kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
BIOS sürümünüz eski görünüyor.

https://download.msi.com/bos_exe/mb/7976v1L.zip bu linkte son BIOS sürümü var.
Ben sadece BIOS sürümünün eski olduğunu bulabildim. Hocalarım yardımcı olacaktır size.
@283156 hocam yardımcı olabilir misiniz?
Gerçi BIOS sürümü sanırım 1 sürüm eski, eğer dikkatli baktıysam.

BIOS sürümü aslında son sürüm olan 7976.1L sürümü ama BIOS ayarlarında baktığımda sürüm tarihi olarak 06.28.2018 yazıyor. MSI sayfasında ise sürüm tarihi için 07.30.2018 yazıyor. Bu durum benim BIOS sürümünün güncel olmadığını gösterir mi?

Deomon Tools kaldır, ağ kartı sürücünü güncelle.

Daemon Tools programını kaldırdım, ağ kartı sürücüsünü de anakartın sayfasından Killer network driverı ile güncelledim.

Oyun içerisinde deneme yaptıktan sonra çözüldüğüne dair geri dönüş yaparım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı