Oyun oynarken mavi ekran

yilmaz787

Hectopat
Merhaba. Bugün oyun oynarken 2 kere sistem mavi ekran verdi. "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor." yazıyor ve %100 olunca sistem kendini yeniden başlatıyor. Mavi ekrandan sonra yeniden başlayınca hiçbir sorun olmuyor kullanmaya devam ediyorum. Minidump dosyasının linkini bıraktım.

Banada olmuştu steamdan wallpaper engineyi almıştım kullanıyordum sonra iade ettim uygulama bilgisayarımda durdu arkada çalışıyordu ama mavi ekran veriyordu aynı sana verdiği gibi kontrol et iade ettiğin oyunları bilgisayarından kaldır.

Banada olmuştu steamdan wallpaper engineyi almıştım kullanıyordum sonra iade ettim uygulama bilgisayarımda durdu arkada çalışıyordu ama mavi ekran veriyordu aynı sana verdiği gibi kontrol et iade ettiğin oyunları bilgisayarından kaldır.
Yok ya öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Hiç bir şey iade etmedim zaten.
Minidump dosyasına bakmasını bilen birisi lazım.

Daha önceden konunuzu incelemiştim.

Bu nasıl oluyor anlamıyorum.
RAM hatası altında Realtek RT8187 sürücüsü çöküyor.

RAM hatası olayından gidelim.
BIOS menüsünde XMP ya da D.O.C.P varsa kapatıp MemTest yapın.

Daha önceden konunuzu incelemiştim.

Bu nasıl oluyor anlamıyorum.
RAM hatası altında Realtek RT8187 sürücüsü çöküyor.

RAM hatası olayından gidelim.
BIOS menüsünde XMP'ya da D.O.C.P varsa kapatıp Memtest yapın.

O zaman sen öyle deyine bilgisayarcıya götürmüştüm. Anlattım mavi ekran aldığımı. RAM'de sorun yok dediler. Format atıp, sürücüleri güncelleyip göndermişler ama işe de yaramıştı. O zamandan beri mavi ekran almıyordum. Dün tekrar oldu. Bu RAM testini de çok anlamadığım yapmaya çekiniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı