Oyun oynarken monitör ekranı kırmızı çizgiyle doldu

egeesn

Yoctopat
Daha fazla  
Ben oyun oynuyordum bir anda ekran cizgilende sonra sırasıyla RGB renkler yanmış sonra ekran gitmiş. Bir daha da gelmemiş ekran kartını çıkarıp onboard taktım gorüntü yok. Farklı bir ekran kartına takınca ekran geldi fakat ekran kırmızı ve çizgili şekilde ve bazen gidip gidip geliyor. Sorun ne?

Anakarta takınca ekran kartını çıkarıp calışmıyor ekran kartı takıyorum 1050'yi kırmızı ve çizgili.

Hocam anlattıgınız durum çok garip soyledikleniriz bilgimi aşıyor ya da bir sorun var ihtimalleri goz onune aldıgımızda ve söylediklerinize göre ekran kartının PCI-e kısmında sıkıntı var o zaman ekran kartını farklı bir bilgisayarda deneyin çalışırsa anakartınızı tamir ettirin ya da değiştirini.

Hocam anlattıgınız durum çok garip soyledikleniriz bilgimi aşıyor ya da bir sorun var ihtimalleri goz onune aldıgımızda ve söylediklerinize göre ekran kartının PCI-e kısmında sıkıntı var o zaman ekran kartını farklı bir bilgisayarda deneyin çalışırsa anakartınızı tamir ettirin ya da değiştirini.

Herhalde öyle PCI-e da farklı anakartım yok ama yüksek ihtimalle öyle başka ihtimal yok gibi bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı