Oyun oynarken monitör kapanıyor

Simero

Hectopat
Yer
Panamalar
Merhaba. Bugün bilgisayarıma CS:GO indirmek istedim fakat oyuna girip 5-6 dakika oynadıktan sonra monitör kapandı. Bilgisayarı Power tusundan kapadım, tekrar girdim ve yine aynı sorunu verdi. Bilgisayarın çözünürlüğünü düşürdüğümde bu sorun ortadan kalktı ama sorunun ne olduğunu anlamadım.

Merhaba. Bugün bilgisayarıma CS:GO indirmek istedim fakat oyuna girip 5-6 dakika oynadıktan sonra monitör kapandı. Bilgisayarı Power tusundan kapadım, tekrar girdim ve yine aynı sorunu verdi. Bilgisayarın çözünürlüğünü düşürdüğümde bu sorun ortadan kalktı ama sorunun ne olduğunu anlamadım.

Oyun hiç başlamıyor değil mi?
Şu an hatırlamıyorum ama sanırım sorununuz çözünürlükten dolayı. Bir kod var oyun başlangıç kodları yerine yazakacsın bu kodu. Kodu hatırlamıyorum monitörünün çözünürlüğünü söyle. Kodu bilen arkadaş ona göre ayarlayıp sana versin.

Monitöre overclock yaptınız mı ?

Monitörün Hz'i ile ne alakası var? Benim monitörüm 144 Hz ve üstteki yorumumda bahsettiğim sorunu yaşıyorum uzun zamandır. Monitör overclock'lu mu demiş, ne alakası var yahu?
Oyun tam ekran olarak ayarlıysa, ekran kapalı giriyor oyuna.

Oyun hiç başlamıyor değil mi?
Şu an hatırlamıyorum ama sanırım sorununuz çözünürlükten dolayı. Bir kod var oyun başlangıç kodları yerine yazakacsın bu kodu. Kodu hatırlamıyorum monitörünün çözünürlüğünü söyle. Kodu bilen arkadaş ona göre ayarlayıp sana versin.

O kodu biliyorum bir videoda vardı ama oda işe yaramadı oyunu 800x600 yapıyor o kod

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı