Çözüldü Oyun oynarken monitör klavye ve mouse gidiyor kasa çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Çağrı Elagöz

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken bir anda klavye mouse ve monitör gidiyor ancak kasa çalışmaya devam ediyor. Bazen monitör klavye ve mouse kapanınca kasa normalce çalışmaya devam ediyor bazen ise fanları hızlanarak oluyor. Isıyla alakalı bir durum yok, oyunlarda MSI Afterburner ile kontrol ettim. Hatayı nasıl çözebilirim?

Bu arada kasa kapandıktan sonra güç düğmesi ile kapatmaz isem geri düzelmiyor.

Özelliklerim:
Ekran kartı: R7 265.
Anakart: A320M-A-PRO
İşlemci: Ryzen 3 1200G.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu sorun neden kaynaklanarak olmaya başladı veya hangi olaydan sonra.

Bir gün abim bilgisayarın özelliklerini at dedi SS alırken kapandı bir anda ama sorun yok abim sağ olsun tamir etti bayağı bir şey denedik ama şöyle düzeldi: Abim her şeyi söktü kasa içini temizledi geri taktı bayağı bir temizlik yaptı ve düzeldi.

Birkaç hafta önce çözmüştüm bu sorunu yazmayı unuttum abim ekran kartının kablosunu çıkardı tekrar taktı bu kablonun gergin veya çıkmış olması durumunda oluyormuş sanırım yani temassızlıktan kaynaklanıyor ama başka şeylerden de olamaz diyemem bizim bilgisayarcımızın bir arkadaşının RAM'lerini çıkarıp takılacak alanlarını temizleyip takmışlar düzelmiş.
Bu sorun neden kaynaklanarak olmaya başladı veya hangi olaydan sonra.

Bir gün abim bilgisayarın özelliklerini at dedi SS alırken kapandı bir anda ama sorun yok abim sağ olsun tamir etti bayağı bir şey denedik ama şöyle düzeldi: Abim her şeyi söktü kasa içini temizledi geri taktı bayağı bir temizlik yaptı ve düzeldi.

Birkaç hafta önce çözmüştüm bu sorunu yazmayı unuttum abim ekran kartının kablosunu çıkardı tekrar taktı bu kablonun gergin veya çıkmış olması durumunda oluyormuş sanırım yani temassızlıktan kaynaklanıyor ama başka şeylerden de olamaz diyemem bizim bilgisayarcımızın bir arkadaşının RAM'lerini çıkarıp takılacak alanlarını temizleyip takmışlar düzelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı