Oyun oynarken monitörüm kapanıyor kasa çalışmaya devam ediyor

Aynı sorunu bende yaşamıştım büyük ihtimalle sende de aynı sebebten dolayı oluyor, ekran kartı aşırı ısınınca kendini otomatik olarak kapatıyor ve no signal yazısı çıkıyor. Ekran kartının sıcaklığını yük altındayken ve değilken test et, yükteyken kaç dereceye ulaşıyor bir bak.

Aynı sorunu bende yaşamıştım büyük ihtimalle sende de aynı sebebten dolayı oluyor, ekran kartı aşırı ısınınca kendini otomatik olarak kapatıyor ve no signal yazısı çıkıyor. Ekran kartının sıcaklığını yük altındayken ve değilken test et, yükteyken kaç dereceye ulaşıyor bir bak.
Hocam maksimum 75 dereceyi gördüm yük altında genelde 73 te duruyor. Yük altında değilken 50-55 derece ama fanlar çalışmıyor yük altında değilken.

Fanlar çalışmadığından dolayı 55 derece normal bir rakam, yük altındayken de 73 derece anormal değil. Fanlrarı %100 hızında çalıştırıp yük altında test edin birde yine aynı hatayı vericek mi bakalım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı