Oyun oynarken monitörüm kapanıyor kasa çalışmaya devam ediyor

Hocam normal kartla zorlayınca da her zaman kapanmıyor bazen 10 dakikada bazen 2 saatte kapanıyor. @Recep Baltaş hocam yazdım sistem özelliklerini görüşlerinizi bekliyorum.
Ben anlatamadım galiba dediklerimi yapsan sorun ekran kartında mı değil mi anlayacaksın...

Son düzenleme:
Aynı sorunu bende yaşamıştım büyük ihtimalle sende de aynı sebebten dolayı oluyor, ekran kartı aşırı ısınınca kendini otomatik olarak kapatıyor ve no signal yazısı çıkıyor. Ekran kartının sıcaklığını yük altındayken ve değilken test et, yükteyken kaç dereceye ulaşıyor bir bak.

Hocam maksimum 75 dereceyi gördüm yük altında genelde 73 te duruyor. Yük altında değilken 50-55 derece ama fanlar çalışmıyor yük altında değilken.

Sıcaklıktan olduğunu varsayalım o halde. Fanları manuel olarak yüksek hızda çalıştırın. Girin oyuna bakalım yapacak mı yine. Yükte 75 çok çok fazla değil.

Fanlar çalışmadığından dolayı 55 derece normal bir rakam, yük altındayken de 73 derece anormal değil. Fanlrarı %100 hızında çalıştırıp yük altında test edin birde yine aynı hatayı vericek mi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…