Çözüldü Oyun oynarken monitörün kapanması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

by.alpha

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, genelde oyundayken yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum. Monitör açık oyun sesi vs geliyor ama aniden görüntü gidiyor ve sinyal yok yazısı beliriyor bu durumda monitörün fişini çıkarıp takıyorum ekran gelmiyor fakat Kasa'dan reset atınca açılıyor garip bir durum, sıcaklık değerlerini uygulama üzerinden kontrol ediyorum fakat değerler gayet normal görünüyor, BIOS ile alakalı sorun olacağını makalelerden takip etmiştim BIOS güncellemesi de yaptım. Fakat sorunum hala devam etmektedir. Sorunu neden nasıl tespit edebilir ve çözebiliriz yardımınızı bekliyorum.

Çözüm
Hocam BIOS pilini çıkarıp tekrar takmayı dener misiniz?

Yanıtınız için teşekkürler, daha önce hiç denemedim bozmak istemiyorum akşam arkadaştan rica ederim ona yaptırırım. Başka önerebileceğiniz bir şey var ise el birliği ile o gelmişken kontrol edip bakmaya çalışalım.

Arıza Power kaynaklıymış yeterli beslemeyi yapmadığı için yük altında kapanıyormuş.
Hocam BIOS pilini çıkarıp tekrar takmayı dener misiniz?

Yanıtınız için teşekkürler, daha önce hiç denemedim bozmak istemiyorum akşam arkadaştan rica ederim ona yaptırırım. Başka önerebileceğiniz bir şey var ise el birliği ile o gelmişken kontrol edip bakmaya çalışalım.

Arıza Power kaynaklıymış yeterli beslemeyi yapmadığı için yük altında kapanıyormuş.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı