İ İsmail_efe0770 Femtopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 RAM Dragos 8 gb ddr4 3000 MHz Ekran kartı amd radeon rx 550 series Anakart H310M PRO VDH PLUS İşlemci intel i5 9. nesil 2.90 hz Valorant, CS:GO gibi oyunlara girdiğimde bazen 5 bazen 10 dakika sonra no signal hatası verip ekran gidiyor, kasa çalışıyor. Sorunun monitörde olduğunu düşünüp monitörümü değiştirdim ama sorun devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2024
Valorant, CS:GO gibi oyunlara girdiğimde bazen 5 bazen 10 dakika sonra no signal hatası verip ekran gidiyor, kasa çalışıyor. Sorunun monitörde olduğunu düşünüp monitörümü değiştirdim ama sorun devam ediyor.
KS KS İ İsmail_efe0770 Femtopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #11 Crylogs dedi: Belleğe vs. atarsanız gitmez hocam. Performans düşüşü zaten gerçekleşmez, çünkü adı üstünde güncelleme yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... biosum güncel ve hala aynı hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
Crylogs dedi: Belleğe vs. atarsanız gitmez hocam. Performans düşüşü zaten gerçekleşmez, çünkü adı üstünde güncelleme yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... biosum güncel ve hala aynı hatayı alıyorum