Oyun oynarken onlinegamehost.com sitesine girdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun oynarken bir anda https://www.onlinegamehost.com/billing/aff.php?aff=013 adlı bir siteye girmeye çalıştı site bağlantısı kesildi malware bulaşmış diye korkuyorum.

Buradaki linki tıklanamaz hale getirin, zararlı olabilir ve yanlışlıkla tıklayabilirler. Kaspersky Security Cloud indirip tam taramayı başlatabilirsiniz. Link içinde "billing" geçtiği için soruyorum, oyun içinde bir şey satın aldınız mı?

Eğer sistem dosyalarını bulduysa silmeyin. Daha önceden şüpheli bir siteye girmeye çalışmış mıydınız?

Acaba bu mesajı nereden kopyaladınız? Bir de konuyu hiç okumadan yorum yapıyorsunuz.
Mesajı kopyalamadım kendim oturup yazdım. Aklıma gelen çözümler bunlar ama daha iyi öneriniz varsa yazabilirsiniz. Konuyu okuyarak cevaplamaya çalıştım.

Hayır oyunu kardeşim korsan olarak indirmiş anında sildim indirilenler bölümünden.
Her şeyden önce windows için yedekleme yapın. Sonra işlemlerle bilgisayarı bozarsanız geri dönersiniz.
Oyunu indirmiş ancak maalesef sadece indirilenlerden silmek yetmez kurulum yaptığı için windows(c) klasöründe kayıtlıdır büyük ihtimalle. Önce yukarıda söylediklerimi deneyin sistem dosyalarıyla uğraşmadan. Denetim masasının kullanarak kaldırmayı unutmayın. Bulamazsanız sistem dosyalarıyla uğraşmayın bozabilirsiniz bilgisayarı. Önce tarayıcınızdan uzantıları kaldırıp taramaları tekrar yapın. Sonra IObit Uninstaller - Best Free Software Uninstall Tool for Your Windows XP/7/8/10 PC buradan programı kurup silinmeyen şeyleri silebilirsiniz. Sonra yeniden başlatmayı unutmayın. Ccleaner, malwarebytes, AdwCleaner, Kaspersky security cloud ile de tam tarama yapın. Ayrca CCleaner ile kayıt defteri taraması da yapmayı ihmal etmeyin.

@Murat5038

Sistem dosyalarını göster yapsam aynı şey değil mi?
@Murat5038 yardımın lazım.

Hayır hiçbir şey satın almadım ama internette araştırınca bunun bir Minecraft'la ilgili site olduğunu gördüm muhtemelen site malware içermesi nedeniyle kapatılmış ama PC açıldığı zaman açılması bana hiç mantıklı gelmedi ( tarama bitsin restartlıyacağım belki de sadece oyuna güncelleme geldiği için o siteyi açıyordur) en kötü önemli dosyaları hardiske atıp formatlıyacağım. Belki de Chrome düzgün kapatılmadığı için o site açılmaya çalışılmıştır çünkü o oyun bende PC aldığım zamanlardan beri yüklü.

Son düzenleme:
Şimdi fark ettim neredeyse bütün gece bununla uğraştım neredeyse hiçbir antivirüs programı bir şey bulmadı ve bilgisayarı restartladığımda o site açılmadı galiba bir problem yokmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…