Oyun oynarken onlinegamehost.com sitesine girdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır :( bir saatir Bit Defender kurulumu açık :D ESET'i sil diyor yavaşlatır diyor 2 anti virüs.

3 Tane antivirüs kullanırsanız normaldir 2 tane en fazla kullanın mesela ben Kaspersky'le Malwarebytes kullanıyorum. Eğer ESET'i silemiyorsanız formatlıyın diyeceğim ama yok HMM eğer ESET'i silemiyorsanız 2 antivirüsün adını söyleyebilir misiniz.

Unuttuğunuz bir detay var.
Bazı crack oyunlar oyunu açarken kendi sitelerini de açabilirler.
Mesela CS 1.6 oynarken CS durağı sitesinin açılması gibi.

3 Tane antivirüs kullanırsanız normaldir 2 tane en fazla kullanın mesela ben Kaspersky'le Malwarebytes kullanıyorum. Eğer ESET'i silemiyorsanız formatlıyın diyeceğim ama yok HMM eğer ESET'i silemiyorsanız 2 antivirüsün adını söyleyebilir misiniz?

Formatlıyımı? 500GB oyunla. Hitmanpro yükledim ESET var Bitdefender yükleyeceğim diğerlerini kaldıracağım.

Unuttuğunuz bir detay var.
Bazı crack oyunlar oyunu açarken kendi sitelerini de açabilirler.
Mesela CS 1.6 oynarken CS durağı sitesinin açılması gibi.

Problem çözüldü aslında şu anda muhtemelen denemediğim antivirüs kalmadı ve hepsi virüs yok dedi.
Formatlıyı mı? 500GB oyunla. Hitmanpro yükledim ESET var Bitdefender yükleyeceğim diğerlerini kaldıracağım.

Formatla derken şaka yapmıştım Bit Defender'a gerek yok mesela bu arada Hitman Pro indirmeyi planlıyorum güzel mi?

Problem çözüldü aslında şu anda muhtemelen denemediğim antivirüs kalmadı ve hepsi virüs yok dedi.

Formatla derken şaka yapmıştım Bit Defender'a gerek yok mesela bu arada Hitman Pro indirmeyi planlıyorum güzel mi?

Sadece virüs buluyor anlık virüs tarama seçeneği yok adwcleaner gibi.

Sadece virüs buluyor anlık virüs tarama seçeneği yok adwcleaner gibi.

Ya aslında hepsini sil o anti virüslerin Kaspersky'le Malwarebytes indirebilirsiniz (antivirüs konusunu çok abartmayın ben yaklaşık 5 tane antivirüs indirdim onun üzerine tropico 6 ile HO4'ü açmam üzerine PC kapandı sonra çökmüş 5'den 3'ünü sildikten sonra düzeldi)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı